Vem behöver …

en Ipad när man precis installerat Windows 8 pro? Inte jag, nu har jag allt i ett, helt perfekt.

Windows 8 pro installationen

Med min lilla bärbara så är den ju inte större och valet med stor skärm är möjlig, samt att jag kan göra allt – alla program finns kvar och jag kan jobba samtidigt som jag leker.

Min mobil (Samsung Galaxy SIII) har ju större skärm än en Iphone, därav valet, men … jag gör en massa tryckningar fortfarande och någon dröm att vara på nätet, läsa e-post mm är den i alla fall inte.

Skärmbilden en dag

Ovan – ett exempel på ett icke frivilligt foto, vet fortfarande inte var jag trycker när jag tar mina skärmbilder, inte första gången ska jag väl tillägga och säkert inte sista. Får nog ta och läsa lite manual.

Nej, nu ska jag ta och fortsätta orientera mig bland alla ”nya appar”, först ett litet besök hos er för att se vad som händer, om det händer.

Sagt om vardagen
Jag gör ingen hemlighet av att jag hellre ligger på en soffa än sopar under den. Men man måste vara effektiv om man ska kunna vara lat.

-Shirley Conran-

4 svar på “Vem behöver …”

 1. Shit (förlåt!!!) Du har köpt än Android!!! Coolt = du har blivit med vår efterföljare. Vi har ju föregångaren – Samsung Galaxy Tab.
  Har tryckt fel på den 1000 gånger – den är ju inte det minsta lik iPhone/iPad SOM JAG ÄR VAN VID – men jag kan tala om för dig att den har en utmärkt kamera, filmerna vi tog var väl överlägsna iPhonens åsså kan man faktiskt blogga med den – överallt. Ok då, i Europa då. Har inte testat på andra kontinenter. Stort GRATTIS.
  Vadd kommer h*n att heta då;-)

 2. Alltså du menar att detta är en telefon ???
  Oj, oj tur du inte har sett min steålderstelefon !!!
  Men jag är rätt så oteknisk så det är nog bra att jag håller mig till datorn…och har en gammal väggtelefon med vev att prata i…hahaha

  Tjingelingen från Rantamor.

Tycker om din kommentar