Kladdigt blev det …

kladd

När jag sent på kvällen, mot nattkröken satt och klottrade när vi kom hem efter en trevlig kväll i goda vänners sällskap och en trerätters middag, med bland annat en lammrätt som inte gick av för hackor – inget gammalt får där inte. Hade inte med mig min nyinköpta fotostudio därav inget foto. =) Den som nu står här på stora skrivbordet och snart blivit en ny förvaringsplats för sådant som jag lämnar efter mig när saker och ting inte sätts på rätt ställe på en gång – tillfällig förvaring ni vet? Eller ni kanske inte vet och känner till det där med tillfälliga utrymmen som får agera – för sortering senare. Sådana platser har jag och tyvärr även sambo så därför har vi några stycken här i vår bostad.

Nej, nu är frunchen klar hör jag någonstans i bakgrunden och sedan dags att åka iväg och hämta mamma för lite gemenskap och mat här hos oss.

Översättningen av min finska text behövs tydligen inte eftersom det googlades och alla numera vet …

Ibland måste man även visa upp det sämsta av det sämsta men som också kan kännas skönt, så inte någon tror att jag är helt perfekt. Hahahaha …. Det handlar om en mognadsprocess som kommer och hade detta varit för något år sedan, aldrig att jag lagt upp denna lek, men nu … vem bryr sig.

Ett svar på “Kladdigt blev det …”

  1. Är det det du gör när du kommer hem på kvällarna!? Alltså den där bönröran i härliga färger!??? Skitbra. Å hur gör man det… när man är nykter, eller kanske bara liiiite påverkad;-)
    Dessa bra-att-ha-hörn är sambon mästare på. Synd bara att dessa hörn nästan uteslutande hamnar på köksbordet respektive i det förre detta gästrummet, där man åtminstone kan stänga dörren.
    Hoppas frunchen blev till belåtenhet!

Tycker om din kommentar