Alla sätt är bra …

bara det inte börjar ringa.

Vill du skratta – Läs här >>>  Låg i natt och gapskrattade när sambo hade högläsning ur söndagens Aftonbladet – om du klickar på länken får du förhoppningsvis också ett gott skratt, om du har liknande humor som mig och speciellt när det är en sann historia.

Något jag tycker är riktigt avkopplande – att sitta och klottra med min gamla ritplatta. Det är kreativitet för min hjärna, kan sitta där och måla samtidigt som jag funderar på livet och allt annat som behöver tas om hand, kul saker som dammråttorna, tvätt, siffrorna och andra delar av alla måsten som finns. Ikväll har jag också suttit en stund … lägger upp nya (och gammal skåpmat) allt eftersom i min sidopanel med kreativt klotter.

Kreativt klottrande

[nggallery id=63]

 

Nej, nu måste jag sluta och koncentrera mig på Dicte, den danska kriminalserien på TV4 som är riktigt bra – tycker jag.

Ps. Lägger in en del ”gammalt” i galleriet, de blir fler allteftersom jag laddar upp och målar nytt.

4 svar på “Alla sätt är bra …”

 1. Alltså att ha kondomer med knark i både ändtarmen och magen – ja det har man ju sett förr. Men att ha ett ringande ”arsle” – ASG;-)))))

  Åsså älskar jag ditt klotter, som inte är klotter alls utan konst på (min) högsta nivå. Varför kan inte jag göra nå’t sådant;-) Min favo här är den näst sista på rad två – nästan nå’t för Konstellerkonstigt headern – eller vad tycker du;-)
  Den bästa är dockfortfarande din egen:-)

  1. Du får komma med förslag, jag har inte det självförtroendet. =) Om jag kluddar lite mer så kan du ju säga vad mer, storlek osv – eller om du vill ha min. Jag kan göra nytt.

 2. *asg* Läste högt för sambon samtidigt som jag skrattade mig igenom texten. Sambons klockrena kommentar var: ”Klantarsel”!! :D
  Tack för ett gott skratt!
  Njuter av färgerna i dina bilder medan jag fortfarande skrockar så smått ;)

Tycker om din kommentar