Tillökning i familjen, …

blev det även denna vecka och då kunde jag inte annat än ta fram kameran i eftermiddag och föreviga de nya familjemedlemmarna. Såg igår ett nytt tema för mig – Torsdagsfoto där vi får lägga upp precis vad vi vill bara vi gillar och nyfotat ska det vara. Färskare kan det knappast vara, alldeles nyuppladdad från min Nikon.

Jag gillar:De nya familjemedlemmarna

Kategori | Torsdagstema | Gillar | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas Torsdagsfoto finner du fler som gillar.

Nu har min stora plåtkatt fått tre stycken kattungar, trillingar och garanterat blandras eftersom inte ens materialet är detsamma. Kunde bara inte låta bli när jag såg dessa, trots att jag är en person som inte är mycket för att samla på mig en massa dammsamlare.

Ps. Katterna är en produkt från Faitrade vilket gör att jag känner mig mindre materialistisk och mer rättvis.

Ps2. Igår var det -19 och strålande sol, idag … har det regnat! För i morgon visade kartan på lika varmt, +5. Världen är föränderlig idag.

6 svar på “Tillökning i familjen, …”

 1. Fairtade är bra :) Är Fairtrade-ambassadör, om än en ringrostig sådan! Det gläder mig när människor kan göra valet när de handlar. Men det är dyrt – och inte alltid miljövänligt. En snårskog det här med Fairtrade, Krav, EKo mm
  Gillar dina katter :) BP-färg på den främsta!
  Minisemester yes! Imorgon bär det av! Hotellfrukostar i dagarna två!

 2. Kan inte låta bli att skratta här. Du har blivit med katter och jag med foder till dina sötingar. Tror den limegröna varianten kommer att älska det lila fodret på min blogg.
  Om man gillar katter så är de riktigt söta och ”cute” måste jag säga – definitivt annorlunda.
  Eller som maken uttryckte det precis:
  – They are cute but not quite as cute as you.

  Han har en poäng här tycker jag… eller inte;-)

Tycker om din kommentar