Underlagd …

är ett ord som fastnade i mitt huvud idag, men kom inte på hur jag skulle tolka det. Måste erkänna att det är helt främmande för mig. Kollade på synonymer.se men det fanns inte, än hur mycket jag vände och vred på det. Sedan bestämde jag för att ”fuska” lite och kikade in hur någon annan tolkat ordet.

Fick en tanke om jag inte hade något i mobilen som fotats tidigare i veckan. Min utsikt från ett av mina arbeten har ni kanske sett förut och jag har klickat av ”några” foton med hjälp av telefonen. Det syns att jag zoomat ordentligt (med tanke på kvaliten) och tittar man noga så finns det vissa reflexer från fönstret, speciellt sådana soliga dagar som det varit i några dagar.

Kategori | Onsdagstema | Underlagt| hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas Onsdagstema finner du fler som hittat något som är underlagt.

Men vad är då underlagt i mina bilder? Jag vet inte vem, men någon ligger underlagd där, bara en bit från mitt fönster och jag har inte upptäckt det förrän nu, hmmm  -ibland funderar jag var jag lägger mina ögon. Det måste jag ta reda på vid något tillfälle.

Bara jag får detta publicerat är det god natt om jag ska orka ta mig till den utsikten i morgon efter en dags arbete för Östergötland, men hemma på mitt eget luleåkontor.

3 svar på “Underlagd …”

  1. Det är ett mysko ord, visst! Men du hittade ett guldkorn, inte dåligt att ha en tegelkyrka som blickfång utanför fönstret. Luleå domkyrka till och med ser jag. Du och ditt fönster måste ha en verkligt central placering.

  2. Där fick du ju till det:-) sitter på bussen med iPhonen och utgår ifrån att det är en kyrka som du har fotat. En vacker sådan. Den gör sig speciellt bra i bilden till vänster som är härligt orange.
    Å visst, det ligger säkert några lik begravda där, som det brukar vara med sådana byggnader, å de är definitivt underlagda.
    Ps. Tänk om det inte är en kyrka;-) Ds

Tycker om din kommentar