Är det det här som kallas …

vår? Eller … är det något jag har missat.

På ön 2 mars 2013

Så här är det i alla fall ute på ön idag, när så många pratar om den där våren och då behöver jag få ett svar. Det blåser ordentligt och kylfaktorn är hög, men efter promenaden runt densamma så kändes det ändå skönt att vi kom hit och fick insupa lite frisk öluft.

Passar på eftersom jag inte vet hur länge min uppkoppling fungerar, blåsten brukar även ta med sig den av oförklarlig anledning (och mörkret).

På återhörande, men jag vet inte när, däremot ska vi inte vara länge här – åker redan i morgon till sydligare trakter (ända till Luleå) men med samma vår som här.

5 svar på “Är det det här som kallas …”

  1. Bilderna är suveränt njutbara.
    Du är alltså inte bara en skicklig fotograf utan även en tapper sådan. Jag är ingetdera. Ser att du inte gav dig utan blev kvar med kameran i händerna trots blåst och kylfaktor. Så skapade du bilder som är spännande att titta på också. Själv har jag mycket att lära av dig som fotograf och nu även tappert tålamod i ”vårvädret”.

  2. Burr, burr! Men du lyckades ju ändå hitta nå’t som liknade grönt iaf. Bra jobbat. Du fick leta länge antar jag;-)
    Dom sista två bilderna är helt suveräna – surrealistiska, nästan så att man glömmer iskylan.
    Här har det snöat men tempen låg runt noll. Ingen vår i sikte här heller.

    Svar: Ja du får nog vänta tills imorgon med resultatet av vårt matexperiment;-)

Tycker om din kommentar