Snart …

infrias förhoppningsvis mina tankar om lite naturlig värme – utomhus, speciellt efter dagens snöoväder.

Snart …

LosChristianos3

står jag på den här balkongen och blickar ut över havet, som inte är täckt av snö och is (även om jag gillar det vita den här perioden) Förhoppningsvis har de jämnat de där sandhögarna sedan sist (enligt sambo som nyligen var där, så är de borta) och jag kan njuta av hela havskanten och vågorna när de slår mot sanden.

Kategori | Onsdagstema | Infriad | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas Onsdagstema finner du fler som infriar något.

Nu ska inte jag bara njuta, men visst är det lättare att jobba också när solen skiner och du vet när du stiger upp vad som behövs för kläder. Fast, njuta kan jag också göra när det är jobb. Har inte bokat någon hemresa så jag vet ju inte … om jag kommer hem. =)

12 svar på “Snart …”

 1. Nej men vad skriver du ska du lämna all snö å flytta ???
  Nej nej ni ska ju börja bygga bastun juh så jag kan komma å inspektera senare nångång, inte kan du emigrera heller.

  Men okey då jag är liiite avis , men bara lite och önskar dig/er en trevlig resa.
  När drar du/ni ???

  Tjingelingen från Rantamor.

 2. Som sagt – vadå avundsjuk?!
  Ha det jätteskönt, det ser ut som en dröm med sand och hav. Kan Los Cristianos ligga på Kanarieöarna tro? Hur som helst Ha det bäst!

 3. Avis – moi?!!! Massor kan jag säga! Los Cristianos är ju underbar! Å vädret, å drinkarna, å maten, å värmen, å solen, å….
  Stanna där till juni och jobba på distans åt ditt svenska företag därifrån.
  Ni behöver ingen bagagebärare. Om ni gör det så säg till.
  AVIS;-)

  1. Ibland är det skönt att offra sig =) ”Problemet” är att jag också har arbete i Sverige som vill att jag kommer tillbaka, och jag har ju lovat dem …

Tycker om din kommentar