Jag är med …

padda, trots att jag inte trodde.  Men betydligt lättare och naturligare än om jag skrivit att jag är med barn.

Kategori | Helgbilden | Helgbilden | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

Det är ungefär min helg – jag och en padda. Så nu är vi med paddor i familjen, en liten och en stor. Tänker att den kan komma väl till pass när jag ska resa iväg och tänkte … ja, alltid är inte mina tankar så väl grundade, enligt någon, men i det här fallet är jag helt säker.

Har en känsla av att jag börjar bli mer och mer lik min mor, från sista minuten till en välplanerad i god tid. Vi åker ju inte iväg förrän om åtta och ett halvt dygn. Nu har väl inte hela helgen bestått i jag och paddan, men nästan. =) En hel del som ska installeras och färdigställas för att det ska fungera … bara jag sedan klarar av att installera det spanska simkortet. Att sedan allt övrigt krånglat och datorn också ska iordningställas, efter en hel del smärre problem och ominstallationer har väl det också med helgens tidsfördriv att göra. Roligare hade jag kunna ha, hatar lösenord är lindrigt sagt.

Ska fylla den där blue reader med låneböcker för kvällslitteraturen. Vädret verkar vara helt ok, strålande sol och idag 25,4 med +2. Klagar inte över att vi åker till den del i Europa som har mest sol. Nej, nu ska jag nog fortsätta med ritningarna jag och sambo håller på att sammanställa och rita, situationsplan över vårt kommande nybygge – när vi råkade ut för att bygglov krävdes.

Ha en bra vecka och vi höres mellan jobb, tvätt, städning, planering och allt annat jag behöver hinna med.

9 svar på “Jag är med …”

 1. Seriöst, hur lyckas man hålla koll på lösenord? Min smala räddning är att de finns sparade på sidan/eller i datorn/eller nåt.

  Undrar just vad en blue reader är för något. Kul att läsa om paddan, jag är jättesugen på en. Fast nu har jag precis skrotat min gamla Xperia och blivit med smartfon android. Allt funkar smidigt och är jättekul om inte om vore, som att sms till dottern (varför just henne av alla) inte kommer fram.

  En del av Europa med mycket sol. Det låter som musik i mina kalla öron.

  Ha en fortsatt bra kväll och glöm inte Dicte om några minuter :)

 2. Jasså du har blivit med en ”tökken te padda” ser att barnen bär omkring på sådana, tillåmed lille John 1,5år spelade spel på mammans padda när vi skypade me han i helgen, han lade någonsorts pussel…
  Tänk det finns allt nu för tiden och dom små lär sig så himlans fort.
  Colin 6år spelade schack på mammans ipad…
  jag har inte ens en ipad, men dock en telefon som jag kan sms:a med å prata i.

  Men vad tiden lider kommer jag säkert att få ärva något av allt detta som barnen fingrar på.

  Ja nu är det bara att sätta fart på basturitningarna så att ni blir klar med bastun i sommar…..
  du vet vi kanske kommer å snokar…som byggherrarna gör, om det är riktigt.
  Hahahahahaha…

  Tack för att du vill länka min otroligt kerativa..”host, host…” matblogg, du är snäll du.

  Ha nu en trevlig helg och packa inte med dig så mycket kläder, bikininin duger bra och en piffig strandtrasa…

  Ha d gott. Tjingelingen från Rantamor.

 3. Grattis till Paddan. Jag vill också bli med padda. Men klarar jag av det tekniska? Är trött på min gamla mobil.Härligt att få planera en resa till värmen. Ha de gott. kram.

 4. Har inte blivit med padda. Ännu. Det ryktas om att jag snart blir med en dylik.
  Det där med att läsa låneböcker i den verkar intressant. Har ju läst dagstidningarna i datorn ett par år nu. Man vänjer sig fort.
  Och så kan man ju spela wordfeud…..

  Låter spännande med resa till solen. Och byggnationer!
  Du har visst mycket på gång :-)

 5. Grattis till paddan! Du är ju tekniskt lagd, så det lär nog inte bli några problem. Och i 25,4 grader klarar man sig ju ypperligt även utan padda under dagstid åtminstone. Skulle gärna agera som bagagebärare (för paddan) åt dig. Här är det nämligen 9,6 minusgrader just nu och kallare ska det bli:-(

Tycker om din kommentar