Jag filosoferar …

eller vad det nu heter att jag gör. Men oavsett så är min tankeverksamhet oftast på högtryck och jag är nog en människa med mycket konstiga tankar och kan bli djup i mitt sätt samtidigt som jag asgarvar när humorn är hög (eller låg som en del kallar det).

I kväll är humorn inte med när Luleå ligger under med 2-0 mot Frölunda och vi har köpt matchen. Det började så bra … vi skålade med lite bubbel, eftersom det var arbetsdag idag så väntade vi till ikväll. Tyvärr hjälpte det inte Luleå, inte än så länge i alla fall och tror nog att det blir torsk ikväll.

LyssnaTusan, jag som gillat Frölunda en gång i tiden och nu stjälper de mig. Fy skäms …

Jag är ingen person som svär speciellt mycket, men nu skulle jag verkligen vilja avlossa en riktig salva med hur många som helst för att uttrycka min besvikelse.

Däremot vill jag gärna be alla människor att sätta sig ner på sin favoritbänk/stol och reflektera över det viktiga. Varför rusar vi runt hela tiden och ska visa upp oss, hur ”duktiga och effektiva” vi är? Nej, det hjälper inte, det stjälper bara i slutändan. Jag är inte på väg dit (har redan varit där) och kommer aldrig mer att utsätta mig för det.

Du är varken bättre, duktigare eller mer effektiv för att du inbillar dig att du inte tänker på din egen hälsa utan på andra.

Därför – gör som jag skrivit – LYSSNA.

 

3 svar på “Jag filosoferar …”

  1. Här hänger jag inte riktigt med i dina tankar (Frölunda-Luleå-köpt match-lyssna) – men att lyssna på sig själv – det köper jag helt och hållet. Å jag gillar vad jag har sägga till mig själv (och andra);-)

Tycker om din kommentar