Jag lever …

alldeles för gott och njuter för mycket? Nej, inte för mycket men risken är att det blir svårt att anpassa sig till vardagen igen. Vardag har jag även här men det är inte så tungt att gå till jobbet. :)

Jag har varit in och snabbläst lite men gillar inte att sitta och klinka på paddans tangenter, tar så lång tid. Köpte ju en minipadda mest för att läsa böcker, och det har jag gjort. Har köpt ett spanskt simkort men det gäller att vara rädd om gigabiten. Vi har inte Wifi i någon av lägenheterna men hos vår vän Miquel finns det, i hans restaurang, men … livet består av annat än cyberrymden.

Nattlivet består av en god bok och skön sömn, åldern?

5 svar på “Jag lever …”

  1. Det låter som om du har det mycket mycket bra …och HÄRLIGT. Det är inte åldern som gör att man njuter av en god bok och en god sömn i stället för att vara ute och härja. Det är förnuftet och visheten … och de brukar ju komma med ålderns så … det kanske är åldern ändå :-)
    Kram!

  2. Klart du lever, bättre än någonsin skule jag tro. Sol, 25 plusgrader… då är de synd att klaga antar jag;-)
    Avis är jag måste jag medge, men ”semestern” är dig väl förunnat:-)
    Å det där med dina kvällsnöjen, jo, dina aktiviteter har ett klart samband med åldern;-)
    Ha det fortsatt underbart och Glad Påsk!

Tycker om din kommentar