Nattens varumärkesfixering …

kunde inte kommit lägligare då jag i kväll kom hem till Luleå och Sverige, lade mig i soffan, öppnade datorn och började kika. Måndagstemat i dag – varumärke.

Trots att jag inte bryr mig speciellt mycket i vilket varumärke en pryl eller kläder har så visst har jag också mina favoriter och Desiqual är absolut en av dem. Jag gillar de små detaljerna och deras känsla för form och färg. Inte allt men en hel del och ”några” Desiqualbutiker har jag besökt under min vistelse på Teneriffa, men lyckades inte shoppa loss det där som jag ville ha. Däremot handlade en av våra vänner en hel del läckra kläder och ju mer hon handlade desto mer sugen blev jag. =)

Att tillbringa natten vid en stängd Desiqualbutik och inte ta sig innanför den lockande skyltningen var inte helt enkelt. Desqualbutiken på Barcelona flygplats

Kategori | Måndagstema | Varumärke | hos Bildgatan
Fler heta och kända varumärken hittar du genom länkarna hos Helene i Måndagstema.

Insåg att det var kört eftersom vårt plan till Stockholm och Arlanda skulle gå klockan 09:30 på morgonen …. hm … satt och drömde, men som sagt.

Men, under kan ske även på 2000-talet. Vid femtiden började några butiker att öppna – ja, du läser rätt 5! Nu var det endast de där tsk taxfreebutikerna och de var jag inte speciellt intresserad av. Vad är det som sker? Helt plöstligt vid 6-tiden ser jag att Desiqualbutiken dörrar sakta men säkert håller på att skjutas upp, kan det vara sant att de öppnar klockan 6 påmorgonen? Det var sant och dagens shopping var räddad. Både jag och min svägerska hittade något nytt till vår garderob.

Denna helläckra klänning blev mitt ”fynd” och jag hade kollat in den tidigare i en av butikerna i Los Christianos, för någon vecka sedan, men de hade bara en kvar och fel storlek, men här fanns den och jag är helnöjd med morgonens tidiga inköp. Kamerans färger ljuger, eftersom det är rött och orange istället för det rosa som kameran vill ge sedan är min upphängning lustig med tanke på att den är betydlig mer figursydd och inget nattlinne. =) Tycker också att jag sett mer som passar mig i de spanska än i de svenska, i främst färgmässigt.

Desqualfyndet idag på Barcelona flygplats

Nu ska inte skrivas mer än att jag nu är hemma och mitt nya förnamn är trött, efter de sista 24 timmarna.  Ska istället ägna lite tid att kolla in lite bloggar. Ha det gott …

7 svar på “Nattens varumärkesfixering …”

 1. Jag ät inte alls intresserad av kläder och märken, men just Desigaul gillar jag med! De är färgglada och lite galna, passar mig perfekt. Sån tur att de öppnade så tidigt och att du hittade ett fynd!

 2. Välkommen hem! Gillar också det där märket men har trots det inte köpt något därifrån, dom finns ju till och med i Luleå, eller var det bara förr, jag är inte in till stan så ofta :)

 3. Oh vad snygg du kommer va i sommar. Brunbränd och en tjusig klänning. Jag försökte va lite vitsig med gallret men en annan som har svårt att uttrycka sig så kanske det blev fel. Ha de gott. Kram.

 4. Jamen!!! Du har hittat hem… till min favo butik – DESIGUAL!!! Älskar deras plagg och shoppade loss där i Spanien i oktober förra året. Har även fyllt på ”förrådet” här hemma under rean också.
  Gud så glad man blir av dessa färger. Ja du vet ju – har ju bloggat om Desigual ett antal gånger.

  Svar: Klart du inte kommer ihåg alla mina inlägg – jag menar du var ju på Teneriffa å där dricker man vin varje kväll;-)

  Väskan är nå’t för dig, det är jag helt övertygad om. Kolla deras hemsida och se videon på de olika väskmodellerna. Så himla coolt gjort, fyndigt… inte alls så tråkigt som jag trodde schweizerna med sin ost kunde vara;-)

  Välkommen hem till kylan i Luelå!

 5. Men välkommen hem, blev lite paff när jag läser att du dimpat ned i Luleå igen, så bra prickat med tanke på finalhockeyn som snart börjar…
  Och jag är lessen men snön har inte smält bort nämnvärt sen du flög iväg till värmen.
  Igår ökade det på lite här hos oss iallafall….suck.

  Vila upp dig lite nu efter din resa och din tidiga shopping runda…

  Tjingelingen från Rantamor som blivit dubbelfarmor sen du reste… =) =)

Tycker om din kommentar