En apphelg, …

kan man roa sig med när det inte varit annat än läge i den vågräta ställningen. Jag hittade en riktigt matnyttig och kunskapsrik app som det nog kommer att läggas en prenumeration på – Readly. Där finns ett flertal av de tidningar som jag redan köper och även har prenumeration på. Tycker att det här var ett strå vassare, att alltid ha med sig tidningen i lätt format – GILLAR.

Du laddar ner och kan läsa oavsett uppkoppling eller inte, hur många som helst och tar hem även tidigare nummer som du inte läst eller som med fototidningar, bra att ha om du funderar över något. Mycket enklare än att leta i tidningshögen här hemma. Ett relativt stort utbud av olika kategorier och anar att det kommer att utökas mer med tiden, ju fler tidningsutgivare som går med.

Testar nu gratisversionen som innebär att jag får ladda ner ett nummer av varje tidning, om jag vill. Har nu laddat ner nio stycken som jag ska kika runt i. Som du ser är kategoriversionen hos mig inte så stor ännu men har sett ett flertal andra som lockar mig till läsning.

Min helg har kort och gott bestått av läsning och mera läsning eftersom jag försöker att förtränga den där hockeyfebern och BSTL som vår stad har, numera kanske haft. Förnedrande och speciellt när det är av byhålan 15 mil nedanför oss. Helgen-13_14

Kategori | Helgbilden | Helgbilderna | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

Mina bilder är fotade med paddan, sk skärmdumpar, så de är fotade av mig även om det inte krävdes så mycket tankegång, komposition eller något annat kreativt perspektivtänkande – bara trycka på två knappar. =)

Mitt intressanta läsfynd gör att irritationen över att inte ha fått vara ute i det soliga och varma vädret, som vi har haft idag och som jag inte kunnat vara en del av, inte är så stor.

9 svar på “En apphelg, …”

 1. Dom där tallrikarna var riktigt snygga att servera smårätt,
  en liten förrättsoppa eller efterrätt ur.
  Tror dom hette Stockholm 199kr för två, ska nog satsa på några fler när jag
  nästa gång är nära Ikea.

  Sitter snyggt i fotostudion också.

 2. Rantamor är helt ABFD, och det är en värre kombo än adhd tror jag,
  alltså appbefriad.

  1, jag har ju en riktigt gammal mobil
  2, jag är så oteknisk att jag endast behärskar brödrosten.
  3, men jag brukar kunna bli övertalad av mina barn så snart kommer dom väl med någon övergiven ”ajfån”….å då sitter jag väl där å fånar mig jag me.
  4, en padda skulle jag kunna tänka mig, en sådan behärskade John (1år8mån)…

  Krya på dig nu och ladda för match tre, då jävlar ska byhålan få se.

  Tjingelingen från Rantamor.

 3. Appar, jag ser att det är inte bara jag som har svårt för appar;-) Har väl laddat ner tre på två och ett halvt år, alla tre är fobollsorienterade såklart. Men Readly låter onekligen vara något att ha.
  Förstår ditt vrede över bylålans framgångar, det är ju fem matcher kvar så…
  Hoppas du snart blir frisk så att du inte glömmer det vertikala läget av tillvaron;-)

Tycker om din kommentar