Tårar eller regn, …

det är frågan.

dagen idag ...

I alla fall, om du tittar till höger i bilden så är det där bakom den stora förnedringen sker just nu. Utklassning, det känns som en spark i röven när alla andra bara lovat och lovat, lovat att i år skulle det bli … SM-guld. Mer fel kunde de inte ha, in i det sista trodde de på det stora underverket.

Men jag kanske vet orsaken …

Ute efter en förkylning?

Är man ute och promenerar i det här vädret strax för nedsläpp? Eller vill någon bara kanske skylla på en riktig förkylning? Vet inte om det är bröderna Abbot jag fick på foto, en stund efter att ett annat gäng spelare sprungit förbi i ösregnet. Det är inget jag kallar den bästa uppladdningen.

Nåja, min förkylning är på bättringsvägen och det är i alla fall något att fira. Att jag inte varit inne och varken läst eller kommenterat beror på att är man sängliggande i två dagar så är det en del att ta igen senare.

Jag kommer inte att säga grattis till byhålan, surt sa räven enligt ordspråket och jag känner likadant för tillfället. Yngsta sonen tippade rätt resultat förutom att siffrorna vändes. Men … levererar man inte så …

Ps. Förresten har vi haft kalas i går och nu är kärestan mycket nära en beaktningsvärd ålder och snart är det tillåtet att kalla honom för farbror. =)

2 svar på “Tårar eller regn, …”

  1. Ska fatta mig väldigt kort här och inte strö salt i det gapande såret, men – nu äntligen, äntligen förstår du hur det känns att vara Hammarbyit – Bajen fan alltså. Japp, Vi är vana vid utklassningar av skitlag och…
    … nej jag skulle ju fatta mig kort;-)

    PS. Bra att du äntligen är på bättringsvägen. Du hade nog aldrig åkt på denna flunsa om du hade varit smart – nämligen stannat i Los Christianos;-) DS.

Tycker om din kommentar