Vårminnen…

Vårminnen 2007

Kategori | Fredagsfoto – Minnen | hos Bildgatan
Hos Carinas fredagsfoto kan du se fler som minns.

Sitter nu i stugan ute på ön och minns, kan jag vara glad att tre foton från månaden maj 2007 fanns i den här datorn, den som egentligen är tömd – trodde jag. Och tänk att det såg ut så här på grannön – Seskarö, i närheten av svenska kyrkans lägergård om bara en månad (men i en annan tid), kan inte tro det när jag är här ute och tittar mig runt – men fort går det.

6 svar på “Vårminnen…”

 1. Somriga vackra minnen…
  kan höra hur fiskmåsarna skriker…
  min, min, min, min, min…..

  Hoppas att ni har samma sol där ute på er ö som vi har idag…
  lite blåsigt är det så det gäller att sitta nära väggen.

  Har isarna släppt hos er ???
  Här är det Rantafar som släppt sig…hahahaha
  Nej va bra nu ska Rantafar ut i garaget och och ta en genomkoll på min cykel,
  älskar att cykla, även om mellangården blir lite ond så där i början på säsongen….

  Ha det gott å hoppas du har någon skål till kvällen också…
  Min sydafrican innehöll ju tre liter så även om grannarna ramlade in på lite vindrickande igår kväll så finns det kvar….

  Men va bli d för mat…????

 2. Så kul när man hittar gamla fotografier, jag som har Facebook kollar ibland igenom alla fotona där och då dyker det verkligen upp Minnen :) Som förra Våren o förrförra Våren, roligt och se hur det var då :)

 3. Minnen försvinner aldrig – trots att man tror att de försvunnit från datorn;-)
  Å vilken cool design på ditt inlägg – love it!!!

  Åsså har jag återigen noll koll på dina öar däruppe. Trodde att ni hade en stuga på just Seskarö (som min chef Håkan faktiskt ha varit på tillsammans med särbon från Madrid…).
  Sedan ”började” ni ju på en ny stuga någonstans… undrar på vilken ö den ligger;-)

Tycker om din kommentar