Att jag gillar …

vatten kan väl inte undgått någon som varit hit tidigare, eller så har ni kanske bara haft tur.

Och i dag har det både kommit vatten från ovan och en stund vid … gjorde mig gott.

Kategori | Torsdagstema | Gillar | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas Torsdagsfoto finner du fler som gillar.

Hur många närstudier jag gjort av vatten vet jag inte och tänker inte fundera mer på det men det finns inte en bild som ser ut som den andra trots att jag suttit på exakt samma plats och fotat de ovan. Vatten förändras hela tiden, både i form och färg – ett naturligt konstverk att njuta av och lyssna till.

4 svar på “Att jag gillar …”

 1. Hoppas att du kan ta dig ledigt nu i helgen och njuta ute vid sommarön som ni har,
  men du har ni inte fått bygglov för bastun ännu ???

  Nu ska vi hoppa i bastun snart, du vet Rantafar måste vara färdigbastad till hockeyn.
  Kallt har det varit idag, och jag har haft en konstig dag, har börjat överallt med något, men inget har blivit färdigställt, och den där bagaren hen tog en klämdag tror jhag, har inte sett röken av en bagare idag, inte ens mjölpåsen.

  Tjingelinen från Rantamor…vet du i morron bitti då ska vi hämta hem BOBILEN….
  Jiiiiiippppiiiii nu kan sommaren börja….. =) =)

 2. Helt fantastiska konstverk som du har lagt upp! Vattnet ser ut som en päls som målats med en mjuk pensel. Ja du ser väl att dina bilder eggar min (redan innan livliga) fantasi:-)
  Du verkar ha mycket att stå i just nu. Take it easy before you go crazy säger jag bara. Glöm inte att njuta i (lagom) stora mängder som du gjort med bilderna ovan.
  Här skiner solen för 4:e dagen i rad – knappt att man tror att det är sant faktiskt.
  Skickar genast upp några värmande och glada strålar till dig!

Tycker om din kommentar