Livet rusar och flyger, …

det visste jag, men inte att det gick så fort som det faktiskt gör -även om jag skrivit om det ett otal gånger, både om hur någon stjäl tiden och allt annat som gör att jag inte hinner med i livet.

Tiden och livet rusar

Ser det här, nästan två veckor sedan sist så nu kan jag inte skylla på mitt arbete söderut. Nej, nu blir det att fundera över något annat. Jag vet, det är så att sista året har verkligen inte varit prioriterat när det gäller bloggande. Lite har det att göra med att det tappat lite hos mig, men också att jag nu arbetet betydligt mer än vad som var tanken från början den dagen när jag verkligen behövde en stor förändring. Skillnaden är dock stor, idag stressar jag inte och har två helt underbara arbetsgivare – den ena är både min arbetsgivare och den som fakturerar mitt tredje jobb. Trots det så är mitt liv en total positiv förändring mot för x antal år sedan, och då hade jag bara ett arbete att gå till.

Nåja, i alla fall så åkte jag ner till Linköping förra veckan, utan kamera eller bara med mobilen och paddan som eventuella verktyg. Jag ljuger för den lilla Nikon fanns med men användes endast sista dagen, en snabbis på tomten hos min ena arbetsgivare.

Medan jag satt och väntade på tåget som skulle ta mig till Linköping roades det lite med mobilen.

I väntan ...

Kunde konstatera att det finns en del intressanta motiv på väntans flygplats.

Intressanta motiv ...

och på några igenkännande språk.

Var var alla människor förra söndagen?

En folktom plats ...

Ja, inte var de resande i alla fall.

Behövde inte trängas i rulltrappan …

Ensam?

Men plötsligt kändes det som att jag var med i …

Efterlyst?

Efterlyst – för visst är det så bilderna brukar se ut?

En lite lustig kombination fick jag på bild i Stockholm.

I Stockholm ...

Kära stockholmare (inte örebroare) kan ni berätta vad jag ser på bilden?

Även lite nära kom jag.

Nära i Stockholm ...

Helt okej trots att jag lämnade ett somrigt Luleå.

Men sedan kom jag till Norrköping …

Norrköping, från sin bästa sida?

inte speciellt förvånad då jag brukar ha en aning otur med vädret – när jag åker ensam. Men ändå inte riktigt vad som förväntats.

Sedan har väl vädret varit densamma under veckan, med glimtar av sol under rätt tillfällen. Vet inte så noga då jag suttit inne. En mysig lunch med ”banken” och hos grannen är de enda ”utflykter som avverkats under veckan.

Om någon tror något annat så har veckan varit bra, vi hann med allt som planerats och inga pengar har spenderats, måste vara första gången. De enda som tjänat pengar på mig är flyg- och tågbolag samt Arlanda med ett fik och Max.  Inte alla som har en arbetsgivare som är ”orolig” för att jag inte fått shoppa något och inte heller varit på utflykter. Men lovar att jag hinner vid ett senare tillfälle, oavsett i vilket syfte jag kommer ner igen.  Kanske bara för att se äpplena mogna, duger gott åt mig.

I blom ...

Ja, en sak till hann jag med under veckan, att fira ett av mina två underverk – på avstånd.

Grattis ...

och snart har även han skolledigt och kommer hem till Norrtoppen – från Västertoppen.

Ps. Glöm inte bort att om en kvart är det morsdag … och jag vill ha massor av erkännanden över hur bra jag är, spelar ingen roll om det är sant bara det är positivt.

3 svar på “Livet rusar och flyger, …”

 1. Kan väl börja med att hälsa dig välkommen till din försummade blogg!
  Fortsätter med att det är Stockholm Waterfront du fick se en del av.
  http://www.stockholmwaterfront.se/ . Har aldrig varit inne där men mitt jobb har seminarier där ibland och är överförtjusta.
  Nu är jag inte ditt barn men även jag kan tala om för dig att du verkar vara en cool och sympatisk tjej. Positivt virrigt i skallen, lagom disträ och konstig så att jag – med samma egenskaper – kan fatta tycke för dig;-)
  Åsså till sist: Var det du med de färgglada kläderna?! I så fall måste du ha hunnit med ett besök hos Desigual någon gång!

  Ja en sak till: absolut älskar din första bild!!! Ja du är en toppen fotograf också.
  Räcker det med komplimanger nu;-)

 2. Här var det mycket att läsa idag och att kolla in, å det tycker jag ju om.
  Sitter här i bobilen på Krokustretton med en snarkande småfisande Rantafar uppe på sängloftet, solen bara vräker ned redan och jag väntar snart en morgonpigg John ska knacka på dörren och komma in till Ammo å Fajfar å äta frukost med oss, det gillar han…och vi me förståss i allra högsta grad,

  Ja just d ja det är ju morsdag ( å farsnatt…) idag, undrar om sonen ska flagga för sin mor och sin duktiga fru som fött honom två underbara söner…

  Hoppas att du får en kanon bra morsdag, för det tänker jag skaffa mig !!!

  Tjingelingen från Västernorrland….dom som har ett helt land när vi bara har botten ????

Tycker om din kommentar