Gillar, …

Temperaturen är hög uti kroppen ...och luften

Kategori | Torsdagstema | Gillar | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas Torsdagsfoto finner du fler som gillar.

Jag behöver väl inte tillägga något, förutom att om jag lägger till 20 grader så fick jag nog temperaturen på balkongen. Så här har vi haft det nu i ett antal dagar och  jag har suttit med siffror både hemma och på mitt andra arbete … men nu närmar sig helgen och då blir det ön. Där är det visst ännu varmare, inte sedan 1800-talet tyckte jag de sa på väderprognosen, det måste vara maj månad som gäller.

Något som jag inte gillar är baksidan av gårdagens medalj, men vad gör man inte för en medalj?

Baksidan av medaljen

Minnen från gårdagen …
samt ett par vita skor, med en numera lätt ton i rosa då den innehåll en ”sjö” blod. Jag höll faktiskt inte på att få av mig skorna, än en gång har min tjuriga hjärna visat sig göra ett felaktigt val. När ska ska den inse att den måste måste lyssna på vad de mer intelligenta kroppsdelarna skriker. Redan innan start kände den vad som var på gång, men den övertalade mig att det är inga problem …

4 svar på “Gillar, …”

 1. Även vi har haft hyfsad sommarvärme här men jag tror det är varmast norrut!

  Tyvärr tog jag bara med min kompaktkamera vilket visade sig vara en smula dumt…

  Trevlig helg!

 2. Skitsnygg ny design och header:-)
  Är avis på er värme däruppe i norr. Här har vi varannan dags väder med dom mest drygt 20 grader varvad med regn.
  Skoskav usch, men som dramatisk bild på bloggen är den MVG;-)

 3. Härligt, härligt…
  nu har verkligen fått en sommarvärme som vi kan vara stolta över.
  Man blir så där kåtlight av värmen….

  I nästa vecka drar vi nog iväg upp mot Happis och sover en natt på Ikea parkeringen,
  vi ska ju åka hem till min sjuka mor och Rantafars åldriga föräldrar…..
  Mental styrka behöver vi…..massor av.

  Tjingelingen från Rantamor.

 4. Nämen du … Aj, aj, aj … finns inte mycket som kan jämföras med skoskav :( Värmebölja hos dig … knappast så många grader hos mig … så där 22 var det idag.. Har inte bestämt mig för om jag gillar hettan eller ej ;)

Tycker om din kommentar