Gillar fortfarande, …

att värmen är här, efter två dagars riktig kyla – man vänjer sig snabbt (och kräver av väderguden). Nu på ön igen, landade vid lunch och det var hett.

Temperaturen är fortfarande ...

Kategori | Torsdagstema | Gillar | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas Torsdagsfoto finner du fler som gillar.

6 svar på “Gillar fortfarande, …”

 1. Svar: Din sambo och jag skulle nog komma bra överens – vi fotbollsexperter emellan om man säger så;-)
  Såg bara fem minuter av det kunf´gliga brölloppet på BBC. Å om BBC visar nå’t från Sverige som inte har med mord respektive bränder att göra så är det kungliga bröllopp. Jag protesterar inte att jag som skattebetalare ”sponsrar” den kungliga familjen. Är absolut ingen rojalist, men jag gillar kungahus, lite gammalmodigt kanske, men vi får nog mycket PR genom vår kungafamilj tycker jag.

 2. Svar: De har robotar som skannar av allt vad som sägs om deras kommun, ungefär som cancerfonden.
  Ja, du visste ju, och jag kommenterade en gång till åsså reagerar de också. Kommer alddrig att glömma att tippen ligger på ”hemmaplan”, om än 15 km bort;-)
  Å Sverige ligger under med 2:0 mot Österrike – grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 3. Oooops, jag igen. Såg på DN.se att det var just Hagby soptipp som brinner. Än värre så sa dom att tippen tillhör Täby. Oooops igen, var helt säker på att det var Upplands-Väsby som tippen tillhörde. Snacka om noll koll… Eller så bor jag i hel fel del av Täby, vilket jag just nu är väldigt glad för måste jag säga.

 4. Ja ungefär så såg det ut på vår balkong också – nja, lite mindre då, ”bara 35 grader. Helt underbart!
  Tack för varningen om branden. Kollade på Aftonbladet, som brukar vara ganska bra underrrättad, men hittade ingenting. Dessutom har vi ingen avfallsstation i Täby mig vetande. Den närmaste stationen jag kan tänka mig är ”Hagby soptipp”, ungefär 15 km härifrån å den ligger i Upplands-Väsby.

  Men du – jag tackar för omtanken. Hår står alla fönster och dörrar öppna under natten. ^om du inte hör nå’t mer från mig så vet du iaf varför;-)

Tycker om din kommentar