Att hålla sig flytande, …

vill väl alla människor, och helst lite över vattenytan.

En person i min närhet försöker hålla den där tillvaron lite mer flytande på ett eget sätt.

En flytande tillvaro?

Oftast utan lyckat resultat, men ett gott försök gör han mest varje vecka.

Köpmännen håller sig flytande med alla shoppingsugna, …

2-130608

och många är de just nu i Haparanda, norrmännen och finländarna är nog de som hjälper till mest, speciellt under sommarmånaderna. De gillar verkligen att fylla sina ”flytetyg” med varor och mer varor. Funderar ibland hur de själva får plats.

Sedan har vi yrkesfiskarna som behöver hålla sin båtar flytande under sommar- och höstmånaderna för att under resten av året kunna hålla sina hushåll flytande.

Fiskarna ska också hålla sig flytande

Kategori | Fototriss | Flytande | hos Bildgatan
Fler flytande tolkningar hittar du här >>>

Det var kort och gott min flytande fototriss denna vecka, nu ska jag snart packa ihop här på ön för att hålla min egen tillvaro flytande för att kunna återkomma hit lite mer i sommar.

26 svar på “Att hålla sig flytande, …”

  1. Det var en väldigt fyndig och underfundig triss! det där med att spela på hästar har jag aldrig förstått, men jag gör säkert saker som ingen annan fattar så det går väl jämnt ut!

  2. Vilken rolig och finurlig mix av flytande.
    Blir helt nostalgisk av första bilden – det var en tid när jag spelade på hästar, läste in mig på banor ägare och gud vet allt. Jag var gravid med tvillingar, beordrad sängläge i ett halvår och behövde något att skingra tankarna med innan tv-spelens tid, ;)

  3. En anorlunda trissmix! Ja det där med V75 känner man ju till – ungefär som lotto, men kul verkar det vara.
    Har följt Rantamor och hennes husbil några gånger när hon åker till Finland. Ja och Ikea i Haparanda verkar vara en perfekt uppställningsplats för husbilerna. Sedan får man ”underhållning” hela natten också har jag läst – i form av skränande ungdomar på mopeder. Riktigt idylliskt;-)
    Lugnare då i trean, tror jag tar den som favo;-)

Tycker om din kommentar