Här händer det saker, …

när jag inte finns på plats och snart kommer det färdigställda att pryda vår tomt på ön.

Pryder vår tomt ...

Kategori | Onsdagstema | skruda | hos Bildgatan
fler som tolkar ordet hittar du i länkarna hos Birgittas Onsdagstema .

Lite långsökt kan tyckas men när jag bestämt mig för att lägga upp den här bilden och såg ordet i onsdagstemat var jag tvungen att kolla hjälpredan synonymer.se för att se om det inte gick att få till på något sätt och visst går det om man vrider och vänder lite på tolkningen för så här står det om ordet skruda – klä, pryda, utstyra. Och visst jag ska både klä av och på mig där inne, samt även utstyra med lite detaljer för att kanske höja mysfaktorn och bekvämligheten. Och … Birgitta är ju väldigt öppen för fri tolkning vilket jag gillar.

Trots att grabbarna (söner och sambo) haft en del igångsättningsproblem och sedan annat smått som stoppat upp tycker jag att de har hamrat på suveränt bra. Imorgon hämtas fönster och dörrar, spännande.

Sitter fortfarande med mitt tröga bredband men imorgon åker vi in till Happis och kollar om vi kan teckna avtal med Net1.

3 svar på “Här händer det saker, …”

  1. 1. Happis låter betydligt roligare än Haparanda, å då tänker jag då inte på Rantamors bobilsparkering vid Happis Ikea;-)
    2. Bastun som ni norrlänningar är så beroende av är ju hur cool (= het) som helst. Å vilket bygge!!!! Bygglov någon;-) Självklart, ni är ju laglydiga svenskar;-)
    3. Se till att du är kommunicerbar tjejen! En bastu är då inte det – kommunicerbar alltså;-)

Tycker om din kommentar