Jippie!

Jag säger bara Net1. Prisa, om inte Gud så i alla fall de som tipsade om Net1 för här kommer skatteåterbäringen, nej jag menar uppkopplingen mot yttervärlden.

Igår var vi alltså och fixade ett abonnemang och när den trevliga tjejen på Elgiganten i Haparanda kollade så skulle vi även behöva en extern antenn. Vi köpte en men när jag kommer hem och kopplar upp datorn så går det bara klockrent, med vindens hastighet. Eller nej, det var vindstilla så de gick i vår bils topphastighet, nästan och det säger inte lite.

Jippie - vad härligt det är

Kategori | Torsdagstema | Gillar | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas Torsdagsfoto finner du fler som gillar.

Undra vad som händer när vi sätter upp antennen? Jag kanske inte hinner med. Men en fundering, vad ska jag nu skylla på om jag inte är uppkopplad hela tiden? Alla bra förslag mottages. Värmeslag kanske? Det har varit nästan olidligt hett och jag är inte den som klagar på värmen i första taget men nu anklagar jag mina hormoner som är på topp för tillfället och det är ingen enkel lek, ingen lek alls. De där hormonerna som kallas övergångs … men jag har då absolut inte märkt någon övergång, utan mer en acceleration  som just nu når sina toppnivåer, för högre upp vill jag inte.

Kunde inte annat än lägga upp, även om det är fredag, torsdagsstemat då jag bara säger jippie och det gjorde även sönerna när de efter en hård och het arbetsdag kunde slänga sig i havet och både svalka av sig samt få bort en del damm och annat som dagen fört med sig.

Nu ska jag också ”gå” runt lite och läsa hos er som jag inte hunnit besöka och som kommenterat hos mig den senaste tiden. Ikväll åker vi en snabbis till Luleå då grabbarna vill hem under helgen och bastubygget får vila nu ett tag. Ha det gott och njut av det sköna sommarlivet, oavsett väder. Här har det regnat idag, och mest troligt under natten men det finns hopp även här.

3 svar på “Jippie!”

  1. Grattis till Net1!! Äntligen är du en fullvärdig medlem i bloggosfären igen. Å nu har du ingen ursäkt alls längre att inte blogga. Bara så du vet;-)
    Å om du tycker det är varmt på din ö så kan du svalka dig i Stockholm, där det visserligen är knappt någon sol, men temperaturen ligger på bara 20-22 grader.

    Å vad gäller din acceleration så finns det bara en enda fungerande lösning som är testad av undertecknad och blev MVG:ad. Den börjar på Ö och slutar på n.

Tycker om din kommentar