Min spegling …

Min spegling

Kategori | Onsdagstema | Min spegling | hos Bildgatan
fler som tolkar sina egna speglingar hittar du i länkarna hos Birgittas Onsdagstema .

Som synes har vädret varit (är) bra och jag tog mig ända ut på altan med kameran idag. Personligen gillar jag dubbelspeglingen som jag fann när vinklarna testades.

8 svar på “Min spegling …”

  1. Vilken bild! Suveränt bra! Å vilken ball hårfärg du har! Fräckt! Å vilken rolig ”vinkel” med ditt öga! Här har du överträffat dig själv!
    Kul att du också har en dubbelspegling med. Det lyckades jag också med, fast min bildkvalitet är ju kass jämfört med din!

  2. Wow !! Vilken bild. Dubbelspeglingen är ju hur läcker som helst. Nu blir det automatiskt ändå så att jag kikar mer på dig än på kameran ;-) Många anonyma bloggare har plötsligt fått ett ansikte. Fast när jag tänker efter, kanske inte sådär jättemånga. Kul tema hur som helst :-)

Tycker om din kommentar