08-or på landet …

08-or på landet

och kan berätta att de brydde sig varken om byggröran hos oss eller att de hade åskådare när de försökte få till några intima stunder med varandra …  Syskon och två tjejer vad blir det? De släpper verkligen lös när de kommer från storstan till lugnet på ön, vett och etikett hade de verkligen lämnat hemma.

Tänkte … det är kanske det vi alla gör när vi lämnar vardagen och tar semester. Våra kläd- och alla andra koder försvinner och vi bara är … eller hur Beate? Hihihi …

Ett svar på “08-or på landet …”

  1. Hahahaha!!! Där satt den!!! Jag förstår, helt och hållet! Men jag är inte gay som dina två tjejer;-) Alltså störs jag av både åskådare och byggröra. Men om du bäddar en fin säng åt mig så;-)
    Å vett och etikett har jag inte ens här hemma.

    Med andra ord – den här länken FÖRTJÄNAR jag.
    ASG:-)))))))))

    PS. Stort tack för den väl förtjänade länken:-) DS.

Tycker om din kommentar