Tankebubblan …

Veckans tankebubbla

Tankebubblan …

bestämde jag mig för när jag såg Eva:s tankar kring förra veckan, hennes tacksamhet och sammanfattning över veckan som gått. Znogge gör en summering varje kväll. Det skulle inte gå här, jag som inte ens lägger ut något varje dag. Tror inte heller att veckoorden blir helt enligt schema och inte heller med ett helt jämt flöde, men ambitionerna finns där, att skriva orden som ramlar in och sedan ut -kul. De här var de första som kom när jag gav ord åt förra veckan.

3 svar på “Tankebubblan …”

  1. Vilka gladbubblor i fräcka färger. Har faktiskt aldrig läst hos Znogge (borde jag kanske ändra på), men är stamgäst hos Eva. Tycker att idén med att sammanfatta dagen/veckan på det sättet är riktigt bra. Det kräver visst ett dupt tänkande och du och Eva är nog ”funtade” på samma sätt här tror jag.
    Å om jag kollar dina bubblor så undrar jag varför jag fastnar på ”myror”;-)

Tycker om din kommentar