God natt, …

från en ort någonstans i Sverige och får jag bättre uppkoppling i morgon så hotar jag med mycket mer vatten – på foto.

God natt ... Någonstans i Sverige … på gränsen kring Gästrikland och Hälsingland, men åtminstone Gävleborgs län.

 

Ett svar på “God natt, …”

 1. Sååååå söta dom är. Lite omväxling från vatten förnöjer ju;-)
  Å vad menar du med åtminstone i Gävleborgs län?! Vad är det för fel på de andra länen då;-)
  Skojar bara, det är ju en lång resa från Luleå och ganska trälig antar jag. Vädret söderut förblir fint, jag har kollat, å då menar jag inte vädret här, som också kommer att vara kanooon:-)
  På båten över till Polen mötte vi en f d UN major med fru från Luleå. Han körde på en dag, tyckte det var ingenting, bara 110 mil till Stockholm. Höll inte med honom. Det gjorde inte hans fru heller.

  Svar. Polska piroger ser alltid oapptitliga ut, men de är svingoda. Ölen med hallonsirap i var väldigt läskande tyckte jag. Gick rakt upp i skallen om man säger så. Var mindre sött än vad jag trodde. Men som sagt, jag föredrar öl! Men jag måste ju alltid testa allt som du vet;-)
  Polska är obegripligt när det pratas, men i skriven form går det att haja några enstaka ord. Men jag vet fortfarande inte vad tack och varsågod är på polska;-)

Tycker om din kommentar