Utan avstickarna, …

eller om jag valt flyget istället …

Hade jag inte mött denna uttrycksfulla.

Uttrycksfull, och lite skrämmande

Kategori | Onsdagstema | Uttrycksfullt | hos Bildgatan
fler som är uttrycksfulla hittar du i länkarna hos Birgittas Onsdagstema .

Här kommer lite fler bilder fotades när vi avvek från huvudvägen under andra dagen på vår resa mot Linköping, många pauser blev det.

Vi kan sätta oss i ett plan och flyga i dygn, inklusive all väntan, till andra sidan jordklotet men när vi sätter oss i bilen och tittar närmare på vårt eget fantastiska land då är vi bara lite … eljest?

Nej, jag kommer att fortsätta att välja bilen när jag har tid, är ledig och bara vill njuta för att upptäcka. En resa beror ju hela tiden på syftet. Åker jag på arbete någonstans är det ganska självklart att jag väljer flyget, eller ska ner på något evenemang någonstans. Men nu var vi lediga och hade förmånen att kunna ta god tid på oss – ett helt perfekt alternativ för oss som vill se, lyssna och känna.

Ps. Det kommer mera – vi tog som sagt tid på oss.

8 svar på “Utan avstickarna, …”

 1. Som vanligt väldigt trevliga bilder hos dig. Flyga är förvisso snabbt och bra men så mycket ser men verkligen inte…

  Trevlig fredag!

 2. Onekligen väldigt uttrycksfull den där bruna kon eller vad det nu är för kön ;-)
  Ja, då fick vi andra njuta av ännu en underbar kavalkad av bilder från er ”lilla” avstickare. Så mycket grönska, så mycket forsande vatten och fantastiska bilder i ett snyggt collage. Smälter ju lite extra för sista bilden. Hästar är bara så otroligt vackra och här så perfekt ”fångad”. Håller med Rantamor när hon skriver. ”Hoppas att dom som är inne klickar på bilden och ser på dom förstorade och klickar vidare med pilens hjälp”. De gör verkligen att bilderna kommer till sin rätt.
  Ha det bra på er fortsatta resa. Själv reser jag till underbara Stockholm och lämnar värmen på Malta för ett par veckor ;-) Bye bye !!

 3. Tack för denna bildkavalkad.
  Hoppas att dom som är inne klickar på bilden och ser på dom förstorade och klickar vidare med pilens hjälp.
  Du är riktigt duktig på dina vinklar med din Nikon, gillar ditt sätt att fotografera och är allt lite avis på din resa.
  Och jag kan helt hålla med dig igen, man har alldeles för bråttom när man reser någonstans, som vi när vi bilar upp till Happis å ned till Jakobstad…vi bara drar å stannar när magarna kurrar eller vi byter chaufför, så vi missar bergis massor.

  Näe nu ska jag ta en morgoncykeltur å fota lite klockan är 5:45 å Rantafar ligger i sängen å snarkar å småfiser lite så jag smiter.
  Idag ska det packas i bobilen för fjällresan…ska packa in en liten Colin också snart 7 år, ska bli spännande, han brukar få låna min Cannon å så fotar vi bägge två, jättekul att se vilka vinklar en liten kille ser på världen.

  Tjingelingen och ha så gott…nu är jag eljest å ska ta en cykeltur å se om jag hittar nå klickbart, å sen komma hem å göra en god frukost.

 4. Okej då, jag tar tillbaks allt jag sagt i föregående kommentar, fortsätt åka bil i vårt fantastiska land. Dina bilder visar ju det perfekt – minus den där skotska kossan eller vad det nu är;-)
  Skojar bara som du förstår. Dina bilder är suveräna!

Tycker om din kommentar