Helgen, …

har varit het, fuktig och solig. Perfekt tycker de flesta men … lite för mycket för min del och idag kom äntligen regnet som förhoppningsvis ger oss en behagligare värme.

Men … det finns alltid ett men (man kan ju inte vara helt nöjd) och även om det var välkommet, så önskades att det kommit senare på eftermiddagen, inte precis då jag var i Mjölby.

I Mjölby

Önskade hinna fota lite mer än en regnig utsikt från restaurangen vi besökte, samt att fotot av det vackra kommunhuset i Mjölby blivit en aning tydligare.

Mjölby stadshus sett genom bilfönstret

Förutom det så har övrigt fotande i helgen bestått av några närstudier av blommor, inte mycket men åtminstone så att en bild kan läggas upp.

blomman i trädgården

och knivskarp kärlek finns också med i helgbilden.

Knivskarp kärlek i Linköping

Kategori | Helgbilden | Helgbilden | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

 

Nu önskar jag alla en god sömn och en ny och fin vecka.

 

7 svar på “Helgen, …”

 1. Sköna regnbilder! tvåan och trean speciellt!
  Regnet behövs. Det har varit så soligt och varmt så länge att marken skriker efter vatten – och t.o.m. den ihärdigaste soldyrkaren (vilket inte jag är, måste påpekas) njuter, om så i tysthet, över de svalkande dropparna som tvättar naturen ren från veckor av damm!
  http://provtyckningar.blogspot.se/

 2. Gillar dina regnbilder! Tror att jag kan frammana regn hos oss genom att stirra intensivt på diem och uttala diverse formler! Här är knastertorrt och av nattens utlovade regn blev det inte ens en tummetott! Men det var synd om dig som inte fick de bilder du ville ha!
  Ha en riktigt skön dag!

 3. Härligt med regnbilder här kommer det inte en droppe fast det vräker ner runt omkring oss. Ett störtregn nu skulle nog bli en mindre katastrof efter som det är snustorrt och marken inte tar emot några mängder;-(
  Att fota blommor är ju alltid kul och ett hjärta i barken av kärlek är ju inte fel det heller.
  Min kamera åkte i golvet igår det går att fota med den men man ser inte vad man fotar för displayen tog stryk, det är lite gambling ;-)
  Ha en skön vecka :)
  http://ingemix.bloggplatsen.se/2013/07/28/10053940-helgbilden/

 4. Nu får man ju skylla sig själv om man just väljer Mjölby av alla ställen. Å personligen älskar jag din regniga kyrka, som jag tycker är en av dina bästa bilder! Ja, så konstig är jag;-)
  Nu älskar jag ju varmt väder, vilket det var här idag – soligt och helt underbart. Men för just ett par minuter sedan gick jag ut på balkongen och såg att det regnade här också. Lite bättre tajming här än hos dig verkar det som;-)
  Hoppas att solen i lagom mängd kommer att skina på dig imorgon:-)

Tycker om din kommentar