Jag gillar, …

färg och form, inte blir det sämre när skogen är den plats där jag hittar alla dessa vackra och otroliga mönster till mina bilder. Uppe på berget vid höga kusten hittades mycket färg och framförallt former men såg även att det redan kommit en hel del som förnimmer om att en ny årstid är på starkt intågande.

Färg och form vid höga kusten

Kategori | Torsdagstema | Gillar | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas Torsdagsfoto finner du fler som gillar. Jag vet att det är åter igen är fredag när jag lägger upp, men visst kan vi gilla även andra dagar i veckan – det gör åtminstone jag.

Nu gillar jag också att jag ska åka iväg till ön igen och ta lite helg en stund. Det händer mycket just nu och det är svårt att välja vad man ska välja. Men vi får se vad som händer och kanske blir det inte något utav alla de alternativ som finns under lördagen och söndagen – vi väntar ju på kaminen så då misstänker jag att prioriteringen blir … inte som jag tänkt.

Jag vet – periodare, men det beror på den där tröttheten som John Blund har gett mig under en lång period, fritidsdatorn har absolut lägst prioritet för tillfället. Vi syns och hörs hos er eller hos mig mellan varven i alla fall.

3 svar på “Jag gillar, …”

  1. Kan väl säga som så att bilden du la upp är ett drömfoto trots att den visar hösten som står för dörren. Så det så!
    Periodare har du ju egentligen alltid varit, så det är ju inget nytt;-) Men jag ser iaf alltid fram emot dina inlägg!
    Åsså vill jag se kaminen och resten när det är klart… med dig som supervisor så att det blir rätt;-)

Tycker om din kommentar