Helgen som regnade bort,

åtminstone gårdagen, då jag hade en hel del aktiviteter att välja mellan och av det valde jag … ingenting, då regnet som sällskap inte lockade mig till varken nationalälvdagens firande vid Kukkolaforsen eller den fina höst- och hantverksmarknaden i Strömsund.

Söndagen började också med gråmulet men under dagen har solen accelererat mer och mer ju närmre kvällen och vardagen vi kommer.

Hade bestämt mig för att vara med i fototrissen idag och nu var det dags att tänka om … vart skulle jag åka och fota här och nu? Sagt och gjort … steg nerför altantrappen då jag upptäckte att nu är det läge för att fota de där insekterna som jag inte gjort denna sommar. Sista chansen och nu är det livat i blomstånden, full munhuggning för att komma åt de sista gobitarna (ogräset). Det blev verkligen här och nu.

Kategori | Fototriss | Här och nu | hos Bildgatan
Fler på plats här och nu hittar du här >>>

Kan konstatera att det inte bara är vi som dras till det klart gult lysande. Efter maten åker vi återigen till forsen för att hämta mer sik. Bra att ha och någon hyresgäst som också ville …

7 svar på “Helgen som regnade bort,”

  1. Bra, du slapp ju gå långt;-) Bilderna är helt suveräna, speciellt den sista. Fokuseringen på ”krypet” och den suddiga blomman den sitter på är helt outstanding faktiskt! Bra jobbat där!
    Här har vädret vara gråmulet i två dagar. Ingen regn och det är fortfarande riktigt varmt ute på kvällarna trots avsaknad av sol.

    Å du – sik. Mums i den rökta formen, betydligt godare en makrill till exempel. Maken håller iofs inte med, men so what;-)

Tycker om din kommentar