Facebookhumor igen, …

men jag kan inte låta bli att dela utanför min vänskapsgrupp och att få dela alla tokigheter och sanningar. Vi delar ju allt på FB, gör jag något fel här när jag delar det som redan delats?

Denna?

Hur långt flyger vi?

Bara under perioden du och jag läst hos varandra, hur mycket har inte hänt och till och med jag har delvis flugit iväg med molnet – fortfarande utan att betala för extra utrymme. =) Snålheten eller … ? Har till och med köpt nya Office 365, du sparar i ett moln eller på datorn – välj själv och jag har valt båda som den säkerhetsidiot jag är. Att sedan en stor del av min säkerhet saknades idag är en helt annan sak, sonen hade ju bråttom till Umeå. =)

4 svar på “Facebookhumor igen, …”

 1. Det finns bra saker med Fejan :) Man måste ju inte ägna sin tid där åt att basunera ut sitt liv – det finns mängder med bra sidor, kluriga tankar och nyheter. En glimt om dagen :)
  Strippen är talande :) Och jag gör som du – sparar på fler ställen. Hur många gånger har man inte blivit av med grejer … ruggigt onödigt faktiskt.
  Hoppa sonen tar väl hand om ditt minne ;) Det finns ju där – även om det har åkt på tur?

  Önskar dig en bra onsdag!
  http://provtyckningar.blogspot.se/

 2. Hahaha! Hålkort = kult från början av 1970-talet! Min chef har några kvar som minne och han använder dom som bokmärken än idag!!! De har gulnat lite, men duger enligt honom. Det är sant!
  Åsså slutar allt det där i iCloud eller något annat moln som vi på jobbet använder som server.
  Ja inte att jag förstår mig på det, men ändå.
  Å på mitt jobb kör vi betydligt äldre software än vad du äger… intge ens att prata om vad vi har här hemma;-)

 3. Hmmm…
  har inte detta FB…
  fårstår inte heller något av bilderna…
  men jag är ju som sagt lite eljest…

  Tjingelingen vännen å flyg nu inte iväg….

Tycker om din kommentar