Mitt eget gatuliv, …

den här sommaren har till största delen bestått av följande.

Gatulivet den här sommaren

Kategori | Onsdagstema | gatuliv | hos Bildgatan
Fler som upplevt gatulivet, förhoppningsvis betydligt mer spännande, hittar du i länkarna hos Birgittas Onsdagstema .

Det här gatulivet befann jag mig i den 5 augusti, vår sista dagsetapp på vår resa, i Umeå på väg mot sport medicine, där sambon förövrigt också är idag och strax ska påbörja sista delen av den magnetröntgen han genomgår. Avundas honom inte.

Förövrigt kan jag avslöja att idag … surströmming. Min chef på mitt externa uppdrag har som tradition att bjuda ”avdelningen” på surströmming, i fjol hade jag förhinder men i år var det grönt och ute vid hennes sommarstuga i en underbar miljö kunde läckerheterna avnjutas samtidigt som kreativiteten kom igång vad gäller inredning och målning. Nu säger jag bara – järnvitriol.

9 svar på “Mitt eget gatuliv, …”

 1. Vilken läcker gatubild! Jag försökte få tunneln jag åkte i häromdagen på bild, men det eländades bara! Så det var uppmuntrande att få se din bild!
  Hoppas det går bra för din sambo så att han kan å hjälp!

 2. Läcker bild från ditt gatuliv!!
  Snyggt fångat – i farten antar jag.
  Här laddas för surströmmingsfest också. På fredag smäller det!
  Hoppas på positivt besked för sambon!!

 3. När jag begrundade ditt gårdagsinlägg så plötsligt förstod jag…
  allt lite trög är hon Rantamor….
  därför måste jag hålla upp dörren lite längre så att hon hinner in innan jag stänger dörren…

  Gatuliv har jag inte lagt upp idag vi har j*vlast med att boa våra trasiga nät,
  snart dags att börja fånga höstsiken med den goa rommen i,
  och våra när var så trasiga så det blev mest en sovrdomensdag idag….

  Hoppas att det gick bra för gubben din….
  håller tummarna hårt, hårt…

  Tjingelingen från Rantamor.

 4. Ja, det här var ju en helt annan bild av gatuliv än vad de flesta av oss övriga visar. Tycker om din bild. Det är ju faktiskt så att säga ”mitt i prick” om än inte direkt avundsvärt. Speciellt tunnlar ;-) Vet inget om din sambo men hoppas allt gick bra och allt är väl.
  Surströmming är ganska lönlöst att leta efter här. Tur det. Har lite svårt för den firren. Men vistas gärna i en underbar miljö med andra läckerheter som gör att kreativiteten flödar ;-) Låter ljuvligt. Järnvitriol ??? Hmmm.. kan det ha nåt med inredning att göra…

  Tackar förresten för tipsen om collage. Mycket användbart !!

 5. Jag tänker på sambon din, som – precis som jag – verkar ha problem med ryggen. Hoppas de hittar vad som är fel och att man kan åtgärda felet utan skalpell.
  Surströmmingspartaj -MUMS!!! Jag får vänta till den 29 augusti, då det bli gatufest i Sundbyberg och den årliga surströmmingsskivan. Dreglar redan nu, men förtränger lukten om man säger så;-)

Tycker om din kommentar