Jag gillar, …

bland annat vatten, båtar., soligt väder, sköna fikastunder, vackra blommor.

I Öregrund

Kategori | Torsdagstema | Gillar | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas Torsdagstema finner du fler som gillar.

Därför tycker jag den här bilden ger ”allt” i ett, eller hur är det, fem överraskningar i en -slår kinderägg med två. Bilden tog jag vid vår resa söderut och en avstickare till Öregrund – det vackra Roslagen.

Visst hade jag kunnat gå ner till södra hamn och gillat att jag fotat när ostindienfararen Göteborg anlände i eftermiddag med kronprinsessan Viktoria som skulle inviga några nya stenplattor, eller vad det som hänt med ombyggnationen av hamnpromenaden. Av vad jag läst så är det inte mycket, men får gå ner och titta någon dag. Mycket kungligt har det varit, förra veckan hennes föräldrar på sin turné genom Sverige och idag alltså Viktoria. Tänkte faktiskt gå ner men kände, nej – där står alla andra med kamera så jag lär inte vara ensam om bilderna – då är det bättre med mossan i skogen på ön som jag inte tror någon annan fotat- =). Sedan har jag redan ”några” bilder sedan 2008 då fartyget angjorde vid samma hamn -en repris, men en trevlig sådan.

4 svar på “Jag gillar, …”

  1. Hade Viktoria haft med sig lilla Estelle så hade du väl pallat dig ner till hamnen eller;-)
    Bilden är helt suverän – ja, den speglar hela den här underbara sommaren, som vi verkligen ör värda efter fjolårets ”misär”!!!

    Svar: det där med länken i gårdagens inlägg förstår jag inte riktigt vad du menar. Nej. WP är absolut inte på G hos mig. WP överstiger min IQ med bred marginal. Stannar hos blogspot som är idiotsäker;-)

Tycker om din kommentar