13 svar på “Nytt i glasen, …”

 1. Jag har några målarburkar som står och väntar på mig. Ett kallt glas med något vitt kanske sätter fart på mig också.Lycka till med målningen och ha de gott.

 2. Här blev det en cola zero efter att ha tömt gillestugan och sen rivit ut den sunkiga heltäckningsmattan… Men jag kan i alla fall glädja mig åt att min arbetsinsats syntes rejält, och jag slapp dessutom spindlar!

 3. …..då säger väl jag skål också då om man nu får tränga sig på härinne där stämmningen verkar stå på topp ;-)
  Klart du är värd ett glas vin. Smakar ju så himla mycket bättre efter att man har gjort något nyttigt och bra.

 4. Oj va du är väl värd denna dryck…
  skål dådå,
  snart ska vi in i bastuvärmen.
  Har man Colin här så är det ett måste av basta…han tjatar ihjäl oss annars.
  Och det ska bli skönt med en bastu ikväll efter havsturer med Sally idag,
  där det blåste såpass att vi inte fick upp nätena idag,
  men ska allt ha upp dom imorronbitti….
  och kanske att det följer med någon död fisk…
  hjälp…

  Tjingelingen från Rantamor…

 5. Skål Margareta! Jag tar en vanlig vit vinare i stället, då mousserande får mig att… ja du vet;-)
  Personligen älskar jag att måla, men hatar allt nödvändigt förarbeta som ju är så tråkigt! Förhoppningsvis lägger du upp ett bildbevis på ditt slit.
  Å japp, denna välkylda dryck är du verkligen värd!

 6. är jag verkligen värd efter en hel dag av grundning med pensel i solen. Rantamor frågade efter färg om jag skulle måla som finnarna … vitt o vitt o vitto… Nej, men finskt var det och som en rinnande mjölk som samtidigt var som klister segt och jobbigt. Världens mest otacksamma arbete har jag utfört – det syns inte det minsta på stugan. Till råga på allt ska det torka i 24 timmar. 24 timmar har jag absolut inte tid med då det innebär till i morgon sen eftermiddag. Tyvärr bryr sig ”färgen” inte om min tid.

  Därför blev det att hälla upp ett väl avkylt mousserande … direkt jag lade ifrån mig penseln stod jag och hällde upp. Skönt nu då det värker så där lagom i hela kroppen. Jag är lite höjdrädd och att stå på de ställningar som byggdes gjorde ju att jag spänt mig en hel del, höga höjder – speciellt på baksidan bland alla spindlar som också bosatt sig i det nya bygget.

  Nej, nu slutar jag klaga och tänker att en dag får jag kanske höja en ännu större skål och njuta av att även jag tillfört något. =)

Tycker om din kommentar