Helgen i bild, …

börjar kanske bli lite ensidig från min sida men det är så att jag allt som oftast är ute på ön och större variationer av bilder blir det kanske inte.

Helgen började med grundmålning av bastun och när du ser bilden – inget verkar ha hänt sedan sist, men jag lovar jag har grundat hela lördagen.  Men idag har jag varit utomlands en sväng, för att sedan åka till Luleå då jag har ett jobb att utföra och leverera under morgondagen, vill tillbaka till ön efter onsdag och kunna slutföra målningsjobbet. Är inte den som älskar att vänta på torkningstider och annat, saker ska kunna utföras på en gång och lite frustrerad och stressad känner jag mig allt – vill att premiären ska ske i år.

Nu kommer inte bastualtan och annat att göras förrän nästa år men bara  … jag vill ha klart det övriga.

 

Kategori | Helgbilden | Helgbilden | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

Vad ser ni förövrigt på bilderna? Vår skål för att första varvet var klart och vänta på det hela slutförandet, inget för oss – fira allt som går. Sambon försökte fira min tröja, som inte är rosa men väl fläckig – gick inget vidare. Några bilder från hamnen i Kemi, en bastu som aldrig kommer att finns på min tomt men lite kulig – inte i Finland utan i en ort nära mig. Allt går tydligen att locka med och även om jag log så … hur f*n kan någon vilja ha en sådan bastu? Sedan två nattbilder från min balkong i Luleå och en sista lek jag hade med objektivet på ön – ska försöka bli bättre på de där lekarna.

Apropå fjärilen så försökte jag fokusera på ögonen när det gick, men sedan såg jag killen med kepsen som sitter på honom, visst ser ni honom också?

Nu godnatt och en ny underbar vecka väntar på oss.

9 svar på “Helgen i bild, …”

 1. Så härlig kavalkad av bilder från din helg! Har njutit en lång stund…..
  Skymtar en kille med röd keps – ser vi samma??
  Önskar jag kunde göra så fina bildspel som du!!

 2. Ensidigt ?? Knappast !! Verkligen fina och många vackra bilder i ditt collage !! Har smittats lite av dig men mina bilder blev bara sådär den här gången.. ja, du vet. Inte helt nöjd om man säger så.
  Gillar verkligen båten med alla blommor. Bastun ser väldigt gedigen ut och din tröja som jag inte ser en fläck på ett kul inslag. Vacker fjäril men var sjutton är killen med kepan ;-) Ha en skön fortsatt vecka !

 3. Jag tycker att jag brukar ha ganska bra fantasi när det gäller att se sånt där, men någon kille med keps kan jag inte se :( ser dock att dina helgbilder är snygga och varierade :)
  Du har varit effektiv i helgen, er bastu kommer att bli jättefin och såklart hinner ni färdigt för att inviga redan i höst, det är jag helt övertygad om!

 4. Här finns det verkligen mycket att titta på och njuta av: fjärilen är ju suverän liksom din lek med objektivet. Vinarna har jag ju redan skålat med;-). Kemi låter som kemi, ska googla var orten finns, men hamngrunkar gillar jag skarpt, liksom dina nattbilder.
  Nu till den finska bastun. Alltså bortsett från färgen tycker jag att den är skitfin. Den har ju ett ansikte, fast munnen saknas förstås, men en stor näsa och stora ögon har den.
  Å du har verkligen jobbat på bra med din egen bastu!

  Svar: Outch med sonens hand. Man ska liksom inte vifta med lemmarna. Hoppas han blir bra snart. Inget vidare att bara ha en hand till sitt förfogande, oavsett om det är höger eller vänster variant.

 5. Snygga foton ”maggan” tänkte jag säga men det låter ju så himla plumpt på nåt sätt för det du gör är ju ännu bättre. Du både skriver o fotar suveränt bra. Tack för fina bilder o en underbar text därtil. Kramar från din vapendragare en gång i tiden.

Tycker om din kommentar