Att bli upphetsad,

över något är inte riktigt samma sak idag som det var i ungdomen, eller …

En upphetsande miljö vid Örbyhus slott i Uppland, strax norr om Uppsala

Kategori | Onsdagstema | upphetsad av | hos Bildgatan
Fler som blivit upphetsade av något, hittar du i länkarna hos Birgittas Onsdagstema .

Jag kan verkligen bli upphetsad när jag ser träd, och många träd har det blivit. Dessa hittade jag vid Örbyhus slott i Uppland, strax norr om Uppsala på bilresan som jag tjatat om ett flertal gånger. Med tanke på de antal foton som finns i nedladdade mappar så kan det garanterat bli än mer tjat framöver.

Ler och tänker på när min kära mors sambo (också han lika kär) sa åt mig på en annan bilresa för många år sedan, -Titta vilken vacker skog, och jag snabbt tittade upp från tidningen jag satt och läste i baksätet och svarade, . Det är ju bara en massa jä*la träd. =) Vet exakt inte vilket dåligt vokabulär jag använde vid tillfället, men något ditåt var det. Har skrivit det förr och  tror (vet) att han idag, om han fått leva skrattat så gott och jag hade garanterat fått äta upp min kommentar. Det finns många sådana uttalanden från min sida vad gäller mitt intresse för fotografering som absolut skulle skrattas och förundras över idag. Är det åldern? =)

Nu ska jag åtminstone dra i väg till jobbet för att senare i eftermiddag åka tillbaka till ön och göra nya målningsförsök – därför ber jag till vädergudarna och hoppas att de är med mig de närmsta dagarna.

12 svar på “Att bli upphetsad,”

 1. Man lär sig att uppskatta vissa saker och i ungdomsåren så blev man kanske inte så fascinerad av samma saker som nu. Kanske funderade man inte i samma tankar helt enkelt… Men än finns det mycket spännande men som sagt, kanske andra saker!

 2. Ja nog är det så att man förändras med åren. Det som var spännande förr har blivit en vana idag men det kommer nya spännande saker hela tiden som gör en upphetsad.
  Ha en fin torsdag
  Kram Meta

 3. Vilken vacker bild. Jag kan förstå att du blir glad av den omgivningen. Jag tänker på en skog i Frankrike jag var i. Där var alla träd minst 300 år. Det var väldigt upphetsande att gå i närheten av träd som upplevt krig, svält och kungars fall.

 4. Det är garanterat åldern. Jag skäms när jag tänker på hur jag lät när jag var tonåring… hoppas att det inte inträffar men dottern. Vilken sagolik och mystisk bild du visar, vackert. Hoppas också att du får vackert väder på din ö!

 5. Verkligen ett av dina absolut vackraste foto !!!
  Underbar bara, jag blir upphetsad av ditt foto, kanske ska lägga upp det på onsdagstemat.
  Eller ska jag lägga upp något annat upphetsande, får väl se om jag blir just det idag !!!

  Håller också ett samtal med vädret om att det ska var uppehåll i Haparanda-trakten, helst över din ö….

  Tjingelingen från Rantamor.

 6. Håller med dig, det måste ha med åldern att göra. Träd och skog var då verkligen ingenting att bli upphetsad över näar jag var ung.. bortsett från – ja du vet;-)
  Men nu njuter jag av ljusbilden i skogen när den glittrar när solen står rätt.
  Nu håller jag tummarna för dig att det fina vädret håller i sig. Vill ju se resultatet av din måleriverksamhet;-)

Tycker om din kommentar