Gillar, …

och snart blir det betydligt mindre färg i naturen. Fast, först ska vi uppleva den färgsprakande hösten en stund. Men tänkte att det är väl dags att passa på att nyttja nuet och lite av detta finns fortfarande kvar.

Kategori | Torsdagstema | Gillar | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas Torsdagstema finner du fler som gillar.

Något som verkligen uppskattas ännu mer är att solen lyser från en klarblå himmel – bara att greppa penseln om ett tag då fukten försvunnit från luften.

15 svar på “Gillar, …”

 1. Vilka vackra sommarblommor, vilken färgprakt !! Ja, än är det väl en tid kvar till hösten. Det där färgsprakande du nämner finns inte på Malta. Årstiderna har inte så skarpa gränser här och vintern, den känns som den börjar i Januari. Då vill jag helst fly mot varmare breddgrader ;-)
  Greppat penseln har du förmodligen redan gjort och målningsjobbet för dagen redan avklarat ;-) Hos mig väntar strax fyra timmar i ett flygplan ”hem”. Bara att hoppas på att solen orkar lysa från en klarblå himmel ännu en vecka. Eller helst ännu längre för er skull därhemma. Hösten i Sverige ÄR verkligen fantastisk när alla löv ändrar färg och det prasslar runt fötterna när man går i skogen och letar svamp ;-) Nä.. nu måste jag nog fortsätta packa.. ;-)

 2. Vackert till tusen var det här idag. Ja jag hoppas att hösten blir varm solig och lång i år. Det är önsketänkande. Jag gillar höstarna. Den tid på året jag gillar bäst.

 3. Jag klev upp fem i morse och då hade vi 1,7 varma grader,
  inte mycket att skryta med alltså.
  Och ingen sol har vi eftersom jag skickat upp den till dig.
  Var nyss ut å kollade att postlådan var kvar efter ättikattacken i går kväll…
  jodå…
  men det luktar ättika överallt, men ogräset är borta…tjooohooo.
  Var faktiskt på Falgrens å köpte 10 liter ogräsättika igår,

  Näe du nu tar vi en koppa kaffe eller hur, snart får jag hänga ut tvätten, undras om den kommer att lukta ättika åxå ???

  Förresten finns det inga kantareller eller trattisar uppe hos dig ????

  Tjingelingen målarn`

 4. Klart vi måste njuta av alla vackra höstfärger som kommer nu! tack för din fina kommentar hos mig :-)…..man kan verkligen känna doften från tröskorna…..
  Fint bildcollage du skapat.
  Kram Lotta

 5. Vilka fantastiska bilder!!! En av dina bästa bildkavalkader ever måste jag säga. Helt otroligt vad du kan … inte bara med penseln alltså, även om några av bilderna ser ut som akvareller. Riktigt snyggt!
  Den där Mannerströms romströmmingen har jag aldrig hört talas om, men den låter mumsigt. Det är ju många som petar bort rommen och äter bara ”köttet”, men jag gillar rommen faktiskt. Nu vänder sig magen på maken ut och in…;-)
  Lycka till med fortsatt målerijobb.
  Här är det första dagen på länge då jag inte vaknade till en klarblå himmel. Moln med enstaka solglimtar. Helt ok då det fortfarande är varmt:-)

 6. Så mycket fint du har hittat i din trädgård.
  Och du ser att det lönade sig för mig att hålla tummarna för sol hos dig.
  Bara ut med penseln nu !!!

  Tjingelingen från Rantamor.

  1. Visst är jag hemma i Boden då och då. Fast det blir inte så mycket tid till att varken blogga eller fota när jag är där. Dessutom kanske att motiven är mer lockande på Norska sidan om kölen. Lite hemmablind blir man allt.

Tycker om din kommentar