Svarta uppsyner, …

hittade jag i eftermiddag hos svåger med sambo. Tur att de alltid är så välkomnande och hjärtliga när de har en en del objekt med riktigt svart uppsyn. Bilderna måste klickas på för att se dem i sin helhet.

Kategori | Fototriss | svart | hos Bildgatan
Fler svarta tolkningar på plats här och nu hittar du här >>>

Ps. När jag tittar på de svarta uppsynerna så finns det faktiskt en gemensam nämnare för alla tre, vilken?

7 svar på “Svarta uppsyner, …”

 1. Till vänster är det en katt, som är siktigt söööööt tycker jag då. Mitten bläddrar jag snabbt förbi då jag har ormskräck. Till höger ser jag en fågelskrämma. Å den gemensamma nämnaren måste väl vara en fågel. Eller?!!!
  Nu vet du ju att min IQ är väldigt begränsad, men visst jagar katter fåglar och fågelskrämmor ska ju hålla bort fåglar från … jordgubbar till esempel. Å ormar äter väl fåglar… när dom är döda eller;-)

  Håller iofs med Rantarmor att den gemensamma nämnaren kan vara skrämmande, men katten är så inte alls skrämmande – inte för mig iaf.

  Svar: Förstår inte riktigt sista stycket i din kommentar hos mig. Syftar du på finbesöker av Obama i veckan eller… Det besöket kommer att göra att jag troligen måste hemifrån – om det är så du menar…

 2. Katten såg då riktigt skrämmande ut,
  ormar kan ju också vara rätt skrämmande varelser,
  och en fågelskrämma…

  Jag hittade en gemensam nämnare…väl???

  Tjingeling från Rantamor.

Tycker om din kommentar