Bilderna över helgen, …

ljuger lite då det borde bestått av målarburkar, penslar och kanske lite färgfyllda kläder. Men känner att … nej. Så lite andra bilder från närområdet får det bli och nära blev en del. Inga stora utflykter som sagt förutom att lördagskvällen tillbringades på en eldfest på en grannö, även om jag tyckte det mer handlade om att släcka törsten. Men fina eldar lyste i alla fall upp området samt ett vackert fyrverkeri och en trubadur som var helt ok.

Kategori | Helgbilden | Helgbilden | hos Bildgatan
Mer helgminnen finner du i  länken hos Marits fotoutmaning -helgbilden.

Kategori | Måndagstema | naturens gåvor | hos Bildgatan
Fler gåvor från naturen hittar du genom länkarna hos Helene i Måndagstema.

Nu har vi i alla fall hunnit måla första varvet klart men det finns chanser att vi gör några ändringar nästa år. =) Idag när jag vakade hade regnet hunnit i kapp oss så jag kan lugnt påstå att vi har haft vädergudarna med oss.

Mina bilder visas slumpvis, vilket gör att jag inte vet vilka bilder som menas när någon skriver första, andra eller tredje bilden osv.

11 svar på “Bilderna över helgen, …”

 1. Hlllåååå vart tog du vägen,
  och ditt senaste inlägg tog du bort???
  Du blev väl inte lessen för det jag skrev ???
  Hoppas inte !!!

  Tjingelingen från Rantamor.

 2. Svar: Ja idag ligger dina bilder stilla i- pust – på min stora skärm alltså. Å min favo är fortfarande ”DSC_8764”. Ska högerklicka direkt nästa gång så att jag kan ”identifiera” den bilden som jag gillar bäst.
  Åt andra sidan är den här bildkavalkaden en av dina allra bästa – ever – så jag kan ju ändra mig och byta till DSC_8913;-)

  Kollade precis på iPhonen å då ligger dina fina bilder fortfarande huller som buller och blandas med texten. Men det är kanske bara jag som bloggar på bussen på iPhonen.

  Å kursen vill jag gärna veta mera om, även om jag dör på kuppen – säg bara inte broderi;-)

  PS. Nu har jag kollat alla jag kunde komma över om Obamas besök imorgon. Min resväg till jobbet lär inte vara drabbat – så jag pallar mig dit iaf. Men jag lovar att jag bloggar om det om nå’t går fel;-) DS.

 3. Svar: Zillah och den där apan Totte har precis avslutat en serie på tv4, som jag inte heller tittat på. Inte mitt stuk liksom;-)
  Å klart jag vill sig målarmästaren när batun är klar;-)

  PS. Kolla,med WP eller den som ansvarar för din sajt. På iPhonen flyter dina inlägg ihop och man vet inte var man kommenterar om du lägger upp inläggen samma dag, eller med kort mellantum. Så idag kommenterade jag här, men skulle kommentera till föregående inlägg. Du/dom måste kanske anpassa din blogg til mobiler.
  Å skippa det där med att bilderna flyter runt. Det funkar nämligen inte på mobilen heller, bara delar av bilderna visas. På storskärmen funkar det med delar av bilderna, men det är något irriterande om man säger så. Man har ju liksom inte hela dan på sig att klicka på massvis med bilder för att s helheten;-) DS.

 4. Ja det är ju lite otur att jag inte jan peka ut min favo bild hos dig längre. Alla dina foton är ju iofs bra men den där lilla gröna ”triffid” med röd läppstift står ut lite. Tycker den är hel läcker faktiskt:-)
  Ja åsså får jag väl vänta på dina målarbilder. Skulle ju faktiskt vara kul att se resultatet av ditt slit;-)

 5. Då gör jag det lätt för både dig och mig och säger att alla bilderna är utsökta, var och en på sitt sätt! Nu känner jag mig lätt stressad så jag fäster gärna blicken på den guldfärgade (som jag tror) kvällshimlen med speglingarna i vattnet!
  Ha en skön dag!

 6. Nu vet jag att er bastu blir röd….
  iallafall ser dom brädor du målat röda ut.
  och jag blev förskräckt över spindeln som kommer smygande på dig kan se hans onda avsikter med att ligga där å glo på dig.
  Färga hans håriga ben lite lätt röda, skulle sitta fint…=)
  Eller det kanske låter lite elakt för spindeln kanske är ett av dina husdjur.
  Vilken vacker himmel du har fångat, bara underbar i sin färgpalett.

  Näe nu ska jag allt ta å tvätta öronen….
  ska till frisörskan så hon får klippa dom gråa stråna på Rantamor.
  Och jag är livrädd alltid att ha nåt gult i öronen….stackars frisörska som måste se folks öron hela dagarna med varierande innehåll….

  Tjingelingen från Rantamor.

Tycker om din kommentar