Negativt utrymme, …

låter inte positivt men så känner jag för det många gånger. I min tolkning väljer jag tre helt olika bilder av det så kallade negativa utrymmet i dagens fototriss. Ingen röd tråd (inte ens rosa) genom bilderna förutom att de är fotade under samma tidsperiod och nu tillsammans bildar dagens triss.

Kategori | Fototriss | negativt utrymme | hos Bildgatan
Fler negativa utrymmen på plats hittar du här >>>

13 svar på “Negativt utrymme, …”

 1. Hej! Om du klickar på bilden på bänken på min triss med negativt utrymme (så att den blir större) så kommer du att se att det ligger tjogtals med cigarettfimpar runt bänken. Det tycker jag bokstavligt talat gör detta utrymme tänkt att sitta och vila på till en negativ upplevelse. Folk får gärna röka om de vill, men alla dessa fimpar kunde väl hamna i en askkopp i stället (som det faktiskt finns en bara en bit från bänken).
  Ha en fin helg!

 2. Bra bilder till temat :)
  Nej kursen som jag kom in på är inte i Piteå utan på distans från Borås. Har dock kvar sista uppgiften på en redigeringskurs som jag ska göra färdigt innan jag engagerar mig i den nya. Jag måste ta tag i det till veckan…

 3. WOW! Här lyckades du, speciellt med ettan som är helt underbar! Men visst var ”negativt utrymme” nå’t helt nytt?!! Kanske inte för dig, då du ju pluggar foto just nu. Men jag fick läsa Helenas beskrivning ett bra antal gånger innan jag fattade.
  Bra jobbat Margareta!

  PS. Tack för mejlet! Å du tog ett väldigt klokt beslut där. Det gjorde jag också och har inte de minsta problem med det. DS

 4. Du lyckades! Vet du jag tycker att dillkronor är sååå vackra! Det är det enda jag njuter av på kräftskivor ;) (inte skaldjur). Kan titta länge på en dillkrona och imponeras över hur vacker den är. Den bilden gillar jag mest i din triss!

Tycker om din kommentar