Skyltningskonst, …

är något som jag tycker mig ha märkt att det dyker upp alltmer, de flesta försöker men … alla lyckas inte till fullo. Däremot såg jag i Barcelona en som verkligen lyckats att skapa både skyltningskonst och konst av sina produkter, Louis Vuitton, hur läckert som helst. Eller vad tycker du?

Den andra ”skyltningskonsten” har ett helt annat stuk, men visst säger den en hel del samtidigt som jag funderar om det går ut rätt signaler till presumtiva kunder? Min tanke blev när jag såg att pistolen är på väg upp ur hölstret, – Vågar jag gå in där?

Kategori | Onsdagstema | skyltningskonst | hos Bildgatan
Fler som tittat närmre på olika typer av skyltningskonst, hittar du i länkarna hos Birgittas Onsdagstema

Tack vare att jag är så dålig på att radera bilder, än hur kassa de är så kunde jag nu snabbt och enkelt vara med i veckans tema. För ut och fota i dag finns inte ens på kartan – regnet strilar och har så gjort hela dagen. Men relativt nytagna och det finns en mapp från Barcelona där de flesta bilderna är riktiga bottennapp. Nästa gång jag besöker den staden, då ska det finnas utrymme för fotografering och inte bara de snabba skotten som ger de bilder man förtjänar, borde kanske fotat med auto vid en sådan här resa, men lätt att vara efterklok. Tror att till och med de i gänget som fotade med mobilen fick bättre bilder än mig.

8 svar på “Skyltningskonst, …”

 1. Jag är också väldigt dålig på att kasta bilder… sen det där att man också tar minst 2 bilder av samma motiv, bara för säkerhets skull. Så dumt och det tar en massa plats …

 2. Vuitton var verkligen outstanding! Den andra kul på ett vis men mindre kul på ett annat. Men skickligt gjord får man väl säga. Blir nog mer och mer vanligt att använda sina produkter på ett så skickligt vis!

  Trevlig fredag!

 3. Det är bra med oraderade bilder :) De som man ändå tänkte ”vad-ska–jag-ha-dem-till- och sedan ”kan-vara-bra-att-ha-sparade”!
  De två första … ordet som kommer till mig är ”svulstigt”! Det är nog den madrasserade sammetsröda bakgrunden som gör det. Vet inte om jag tycker det är snyggt – men de drar ju verkligen ögat till sig! Det är ju bra reklam som gör det!
  Den tredje bilden … lite lockar det allt att gå in där. Anar coola grejer ;)
  Sv: Tack för dina ord om mina ord. Känner mig varmt uppmuntrad i det som lockar och skrämmer; skrivandet! Ett osynligt steg för omvärlden, ett gigantiskt för mig …
  http://provtyckningar.blogspot.se/

 4. Jag gillar Vuittons fönster, så läckert att skapa med väskorna så där. Men det andra utanför butiken känns bara konstigt. Får man kunder med en sån plastig figur utanför? Dina bilder är väl inte alls dåliga, förstår inte hur du kan tycka det.
  Ha en fin torsdag.

 5. Du den där skyltningen som butiken Vitto….näe så kan den väl inte heta,
  Vuitton har, förstår jag inte riktigt, har aldrig besökt en sådan butikskedja, om det nu är en sådan för det är säkert en dyr historia förstår jag,
  och om jag kollar och förstorar dina foton så ser jag väskor ??? på en ren alltså något för alla renägare i norr…kanske….en skoterväska att ha renkött och kniven i ??

  Men den sista skyltningen förstår jag att det är en motorcykelaffär,
  som kanske också sålde vapen, eller så bara vaktade killen för att ingen skulle komma å sno åt sig en dyr hoj..
  Sonen jobbar ju i Sundsvall på Northbike men inte har han någon beväpnad vakt utanför sin butik. Nu var det längesen jag besökte han på butiken, eftersom jag är alldeles mera intresserade av hans småkillar. Även fast att dom pussat bassilusker på farmor och farfar.

  Tjingelingen i Västertoppen ikväll ska jag inte basta men fy bubblan va skönt det var igår, stoppade ned fötterna i ett skönt fotbad medans jag satt i värmen och njöt.

  TACK för alla dina fina kommentrer, klart du tillhör bloggfamiljen, jag adopterar dig på studs.

 6. Nu vet jag inte riktigt var du har fått det ifrån att dina bilder är bottennapp. Jag ser då verkligen inget fel på de bilder som du har lagt upp. Vuittons skyltning är urbra! Annorlunda och riktigt kreativ.
  Däremot gillar jag inte pistolmannen. Den är för plastig och leksaksaktig för min smak och jag ser ingen relevans till vad butiken säljer.
  Men än en gång – inget fel på dina foton!

Tycker om din kommentar