Människoskapelser, …

i nya fredagstemat hos BIrgitta. Nu är det inte fredag men kan inte missa första delen av något som kan bli riktigt kul och som tidigare skrivits, man blir ju bara bättre med åren och mår bara bättre och bättre för … det spelar inte så stor roll om man är först, sist eller bara gör som man själv vill och deltar med sin egen lilla tolkning – man är sig själv. Och, jag tänker inte ge upp – jag hoppar på ännu ett tåg och deltar i del ett, på en lördag.

Lite kul med tanke på att detta verkligen är en människoskapelse i dubbel bemärkelse.

Människoskapelse i Barcelona

Kategori | Fredagstema | Människoskapelser | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas fredagstema finner du fler människoskapelser.

Ps. Kolla in, cykelparkering. =)

5 svar på “Människoskapelser, …”

 1. Love it, absolutely love it!
  De finns ju hur mycket som helst att se och hitta i den skapelsen. En låda med hjul bak med ett lås, en cykel, en dödskalle på en egen cykel. Åsså killen som sitter på den skulle kunna vara ”äkta” om man säger så – gatuartist kanske. Ja,han är äkta för han har ju hängt en behållare längst ner för att man ska ge en slant. Åsså cykelparkeringsskylten bredvid.
  Vilket kanoooon bidrag, väl värd att vänta på! Mera sån’t från Barcelona:-)

 2. Hoppas att du hade en underbar bastukväll…
  i månfullaskenet….

  Tjungelingen från Rantamor. som har druckit tre glas vin och
  borde lägga sig i sängen just nu…
  och nu är flaskan tom så jag knallar nog upp i sängen och Rantafar kollar klart sin film…….
  vi delar på intresserna i denna familj.

Tycker om din kommentar