Jag gillade, …

onsdagstemat, med variationen och möjligheten till ett fyrtal i en bild, men … varken hann eller orkade efter en utbildningskväll i Piteå.

Något annat som också gillas mellan varven är att vrida tillbaka tiden och återvända till dåtid. Vilket jag också gjort ikväll med min bild och anar att jag kommer att kunna göra det många veckor ännu, med hjälp av temat som står för dörren under morgondagen.

Att vrida klockan tillbaka ... Barcelona

Kategori | Torsdagstema | Gillar | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas Torsdagstema finner du fler som gillar.

Att vrida klockan bakåt ska vi bokstavligen också göra i helgen och de som gillar att sova, vem gör inte det, får ytterligare en timme tillgodo, till mer skön sömn. Många nyttjar kanske den extra timmen till mer tid på krogen, en timme extra ob om du arbetar, eller bara inte märker något. Livet går vidare obemärkt och inte kommer det att synas att jag blir lite yngre för en stund, för visst var det någon som snodde en timme i våras och gjorde mig äldre alldeles för snabbt?

4 svar på “Jag gillade, …”

 1. Sömn. Sömnkontot är det konto som får en tillbaka en lånad timme i helgen – men jag tycker ju man kunde få tillbaka den med ränta!!
  Nog kan våren kännas långt bort – men den här hösten tog mig ända fram till slutet av oktober med en känsla av sensommar, tack vare dagar med 14 plus och sol :) November lurar bakom hörnet och vi har ännu inte regnat bort – i alla fall inte här!
  Hoppas helgen ger dig vackert väder, vila och en extra timme väl använd!
  http://provtyckningar.blogspot.se/

 2. Hej. Äntligen så får vi tillbaks den där timmen som nån snodde av oss i våras. Så det blir nog en lien sov morgon, så känns det just nu iallafall.
  Ha en skön helg.

 3. För min del satsar jag på en timmes extra sömn vilket kan behövas efter en intensiv vecka!

  Hoppas du gör något vettigt av din ;-)

  Trevlig helg!

 4. WOW! Tyckte väl att din bild inte var fotad i Sverige. Barcelona here we come igen:-) Vill se fler bilder därifrån, trots eller p g a att du egentligen inte gillade bilderna du tog där.
  Jag menar – bara att titta på det här fotot och kunna njuta av en blå himmel med en temperatur på kring 25-30 grader gör mig GLAD! Bara så du vet!

  Å visst, jag kommer att älska min extratimmas sömn nu på söndag, blev ju bestulen på lika många minuter i våras;-)
  Å idag var det 13 grader och solsken här i 08. Hoppas innerligt att det håller i sig till mars/april nästa år:-)

Tycker om din kommentar