Återkommande varje år, …

varje sig man vill eller inte.

Början på vid vinterlandskapet vid ön

Kategori | Onsdagstema | återkommande | hos Bildgatan
Fler som tittat på händelser eller saker som återkommer hittar du i länkarna hos Birgittas Onsdagstema. 

Ps. Bilden är fotad 19 oktober när vi var sist på ön och snön lyste så vit i landskapet sedan försvann den redan dagen efter, men … nu finns den tillbaka efter någon dags nederbörd regn, snöblandat, snö, regn … sedan kom lite kyla och nu finns det snö hos oss och jag ska åka tillbaka till ön till helgen … längtar efter bastubadet.

3 svar på “Återkommande varje år, …”

  1. Om man läser vad folk i allmänhet tycker om att det kommer en vinter så är jag väl en udda varelse som faktiskt tycker att det är ok. Inte för att jag tycker om att frysa eller ens skotta snö – utan för att omgivningarna blir en annan sorts vacker! Efter den kommer det ju, som alltid en vår – och det är ju inte dumt det heller :)
    MEN, jag vill ha kall, vit, torr vinter – inget slask. Kan man beställa det på SMHI – eller måste man gå ännu högre måntro? ;)
    http://provtyckningar.blogspot.se/

  2. Alltså när jag såg bilden så tänkte jag spontant – zebra och panda! Nu har hon fotat en zebra/panda. Fråga mig inte varför, men som du vet har jag en väldigt livlig fantasi;-) Med andra ord är ditt foto mycket bra, annars hade det nog inte eggat min fantasi sådär spontant!
    Läste på Marits blogg (Piteå) att snön hade kommit, men den har uppenbrligen även hamnat hos er också. Suck! Bara 7 månader kvar till ”snölöst”;-)

    Förstår nästan att du längtar efter ett bastubad. Här är det också svinkallt (4-5 grader) och rått, men ingen snö än. Men den 17 november åkter vi till varmare breddgrader så jag står ut… om än hutttrande;-)

Tycker om din kommentar