Människoskapelser, del fem …

är ett bevis på att fler människoskapelser än jag behöver totalreparation mellan varven. Nåja, jag kanske lite oftare men mycket sådant pågick i staden som jag fortfarande inte lämnat under hela temat. Det gillar jag -att de upprustar istället för att riva vilket är mer vanligt i ”min” stad, här river de allt som kan ha något vackert i sig eller minsta arkitektoniska värde – för oss som gillar vackra byggnader.

Renovering pågår ...

Kategori | Fredagstema | Människoskapelser | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas fredagstema finner du fler människoskapelser.

Ps. Om någon kommer hit och tittar – jag är under renovering och mycket i tankarna, men hoppas att jag under helgen kommer att ha tid och ork att återkomma till alla er som jag försummat, jag brukar alltid ge ett återbesök men för tillfället … det är mycket just nu. Ha det gott i alla fall och njut av ösregnet (om ni har det som jag) genom fönstret – var glad att ni har tak över huvudet för det är inte alla idag som har det självklara.

4 svar på “Människoskapelser, del fem …”

  1. Det är inte bara i din stad där de river så mycket och bygger nytt. Det är samma visa här och många fina gamla mest tegelstensbyggnader får stryka med. Det gör faktiskt ont i mig.
    Nu hoppas jag att du fick godkänt för det du höll på med i helgen.
    Å du, hellre har man för mycket än för lite att göra tycker jag;-)

  2. Jag hoppas du kommer ut som ny efter din renovering. Inte är det alltid man har ork och lust att blogga. Det kommer ofta mycket emellan som man vill prioritera. En paus då och då är inte fel.

  3. I stora staden rev man periodvis mycket och många hade synpunkter på det. Vad alla inte visste eller tänkte på att standarden var så låg och dåligt att vissa saker inte gick att renovera… I dag verkar man dock bevara mer och anpassa nybyggnation på ett annat vis. Det gillas!

Tycker om din kommentar