Människoskapelser, del åtta …

sjalvportratt

Kategori | Fredagstema | Människoskapelser | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas fredagstema finner du fler människoskapelser.

En människoskapelse som skapat en avbild av sin egen människoskapelse genom objektivet. Får se hur många jag hinner besöka ikväll, någon kanske men en hel del har jag att ta mig igenom så jag fortsätter nog under morgondagen mellan alla olika bestyr.

Kan åtminstone berätta att jag tagit på mig några fler timmar på ett arbete som jag hade för några år sedan och det gör ju inte att jag har mer tid – men snart är det jul …

5 svar på “Människoskapelser, del åtta …”

 1. Så sugen jag blir på fotokurs igen….
  Kanske det finns någon lämplig för mej framöver.
  Jag känner mig rätt lyxig som kan disponera min egen tid.
  Får se om det blir nå´t återfall…..

 2. Ja, det gäller att se foto med nya ögon och det tycker jag mig har känt och även programmet som går på SVT just nu har fått mig att tänka lite mer samtidigt som jag faktiskt numera läser de fototidningar och böcker jag köper. =)

  Att göra det som inte är ”korrekt” som exempelvis här med mycket högdagrar, vilket jag också alltid gillat. Att gå utanför och sedan inte helt oviktigt att vara mer medveten om inställningar och mycket annat – ja, kursen har varit bra.

  Kursen har ju varit på 25% vilket innebär att jag som behöver ytterligare några procent har pratat och funderat mycket kring foto här hemma så jag tror att någon är ganska glad att det snart är över.En som fått agera mycket modell här hemma. =)

  Bildredigering har också varit med som en liten del och där går det också att börja tänka nytt även om jag redan redigerat mycket och vi inte gått till ytterligheter i kursen.

  Åtta timmar vore bra till arbete, men … men allt är självförvållat.

 3. 1 000 tack för din kommentar. Du har bestämt dig för ett… vad – ingen aning… Men du verkar iaf har full koll på din fotokurs. Å om du tycker at mina djur på bloggen är ovanliga så har du ju ändrat inriktning helt och hållet. Jättekul ju!
  Du är alltid öppen för nya möjligheter och greppar tag i dom. Fortsätt med det!
  Dessutom har du fått ett nygammalt jobb tillbaka – inte illa alls. Å visst Margareta, ett arbete tar minst åtta timmar varje dag ”ifrån” mig och dig. Så är det bara – därför finns det nå’t som heter semester:-)))))))

  Å du – jag har läst på nätet hur vädersituationen ser ut i 08. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Undrar om vi kommer att spendera några extra dagar här i stället – inte mig emot alls, trots mulet och ”bara” 18 grader här idag;-)

Tycker om din kommentar