Om människoskapelser som irriterar mest, …

lästes tidigare hos Beate och då är det självklart att jag bara måste i del tio och nu ännu senare än vanligt – i princip dags för del elva.

hohoho

Kategori | Fredagstema | Människoskapelser | hos Bildgatan
Tittar du in i länkarna hos Birgittas fredagstema finner du fler människoskapelser.

Läser att  bilder som irriterar på sociala medier är:
49% Mat-/måltidsbilder
47% Selfies
30% Träningsbilder
23% Barnbilder
19% Mys- och kärleksbilder
16% Fest-/partybilder

Jag som ”aldrig” lagt upp varken mat/måltidsbilder eller självporträtt måste ju börja nu. Nu när jag nästan slutat, i princip har jag det och kanske är det så att jag nu avslutar med en riktigt irriterande bild – den som lever får se. Har inte bestämt mig och visst är det lockande att gå hit och skriva lite, men.

I alla fall hoppas jag att ni alla har och har haft en riktigt fin jul, med massor av omtanke och kärlek. Det har jag haft och fortfarande finns det mycket spår av allt detta som jag vill ska fortsätta varje dag, även när det inte är helg.

Den enda kärleken jag saknat/saknar är den från väderguden som pissat över oss i flera dagar, h*n har då inte haft en vit helg.

Att ge sig ut i trafiken med sjöar på vägarna och som underlag ren klaraste is – känns inte … Men … vad gör man inte för att kolla in någon ny teknikpryl.

Imorgon drar jag söderut så ha det gott alla ute i cyberrymden.

3 svar på “Om människoskapelser som irriterar mest, …”

 1. Tycker inte att bilden är det minsta irriterande, skitbra redigerad!!!
  1000 tack för länken förresten:-)
  Å du, jag hoppas också att du kommer att blogga mera under 2014!!!

 2. Vilken trevlig bild! Själv retar jag mig inte så mycket. Konstaterar dock att vissa bilder är jag ointresserad av men inser att för andra kan det vara precis tvärtom.

  Hoppas att du har haft fina juldagar och så önskar jag dig en fin nyårshelg!

 3. Kära Margareta vilket foto du har tagit, alltså jag föll direkt för den svart/vita tomtenissan som kikade fram, så snyggt redigerat av dig…
  men nu undrar jag vem är tomtenissan är det verkligen tomtens fru, ser hon verkligen så ung och fräch ut efter alla dessa ensamma jular när gubben irrat omkring överallt i världen, på släde, genom skorstenar och flygande framför månen.
  Undrar om intr tomten kanske har en nissa lite här och där, kan det vara så ruttet ???

  Nu uppfyller jag ju nästa allt du skrivit om på socialmedia, ja inte kanske träningsbilder dådå…..
  Borde kanske lägga ned bloggen, men nu har jag ju blitt lite beroende så jag ska försöka trappa ned sakta så att jag inte får ett utbrott å inte bryter ihop å börjar dunka huvudet i skohyllan….

  Nu vill jag verkligen önska er en trevlig resa…vars ni än har tänkt resa??? och att ni får ett trevligt slut på året och ETT GOTT NYTT 2014, där jag verkligen ser dig blogga lite oftare.

  Kramar från Rantamor & Far.

Tycker om din kommentar