365 foton, …

känner ni igen orden här hos  mig? Skulle tro det och då vet ni också hur det slutat varje gång. Det började 2009, fortsatte 2010. Borde ha gett upp redan då, men nej ett nytt försök 2012 och vad hände? Samma plattfall som de två tidigare gångerna -jag hann inte i mål.

När jag nu skriver att anmälan till att delta 2014 är inskickad så … bom-bom-bom-bom eller kanske är det ding, dång, digi-digi-dång som någon anar från mitt huvud. ”Olyckskorparna” kraxar högt, men sådan är jag och försöker gång på gång när något gillas, och kanske att …

Vet inte riktigt men kände att jag behöver en fotoutmaning och den här känns mer mig, då valfriheten till när och hur är stor, samtidigt som det måste presteras och tolkas enligt givna regler och ord.

Sedan blev det bättre då min fotokompis ”Ottophoto”  också tänker haka på och vi kan säkert dra ut varandra på lite fler gemensamma fototurer. Idag har vi haft lite svårt med att få våra ”planerade” tider att vara kompatibla med varandra. Bangar den ena ur så kan säkert den andra locka med något ,,, Nu är jag ju helt på det klara med att starten sker i underläge, för är det någon som kommer att slutföra så är det hon och då kanske någon står där med lång näsa … igen.  Men, det finns ett stort men – det här året kommer jag att gå in förutsättningslöst med bara tanken att kanske … året 2014 blir året då kameran kan jämföras med en k-pist, med evig påfyllning.

Temalistan 2014 som jag ska klara av hittar du här >>> 

365 foton

Du ska inte tro det blir foton
ifall inte någon sätter fart
på kameran och gör lite bilder.
Då kommer fotona snart
jag gör så att hela bloggen lever
jag gör hela bloggen full
och nu så har bilderna kommit
för jag har just tagit bort  locket.

Då kör jag … ska bara hitta en  plats för loggan och titta igenom bilderna som fotats i högsta fart det senaste dygnet – kanske att någon (eller några) finner en plats.

Ps. Vem var det som funderade på att sluta?

4 svar på “365 foton, …”

 1. Snabba svängningar hos dig ser jag! Men ambitionen finns och det är bra. Håller tummarna att du lyckas i år, du ligger ju bara sju dagar efter än så länge. Så det finns hopp;-)

 2. Men menar du att ni bara svichade förbi här igår och inte knackade på och begärde en kopp (med påtår) kaffe ???
  Skämmes !!!!
  Här passar sig allt, inget att fundera på.
  Men nästa gång ni har vägarna förbi så meddela mig..
  då ska vi lägga ut en spikmatta på vägen !!!

  Jasså du ska hoppa på 365 utmaningen …igen.
  Jag funderade verkligen en liten stund, men bara en liten, och sen kom jag på att det blir så stressigt under sommaren när jag har så mycket tid i bobilen och annat i fjällen.
  Så jag avstod denna utmaning i år igen.
  Men utmaningen är bra för det retar ju fotograferandet, för man måste ju leverera 365 foton ett varje dag….

  En bra dag önskas till dig…kram Rantamor.

 3. Heja Margareta! Friskt Humör! Det är det som susen gör! Heja! Heja! Heja!
  Välkommen till utmaningen! Kör så det ryker! Råkar man stanna upp för att lukta på blommorna (och därmed inte kommer fram) ja … då har man i alla fall njutit hela tiden;)

  1. Du skriver det och då har jag åtminstone utmanat mig själv i den takt jag både hunnit och orkat- Ibland kan det också bli så att man stannar för länge och luktar på blommorna. =)

Tycker om din kommentar