Att skylta, …

och få ut sin marknadsföring har verkligen hittat ”nya” dimensioner.  Det blir alltmer vanligt att se uppställda transportmedel och annat som kan tänkas dra blickarna till sig längs våra vägar,

264-skylta

Kategori | 365 foton | 264 – Skylta | 2 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Ja, jag har suttit i en bil i två dagar och många bilder i rasande fart har det blivit, så … till jag tar mig ut med kameran igen finns det risk för en hel del vägrenar. Nu finns det mycket att se och fota längs våra vägar, det gäller bara att hitta en komposition (om man hinner med) och en bra nivå på slutartiden.  För du har inte så många chanser till en ny bild. =) 

4 svar på “Att skylta, …”

  1. Ja just det! Det där med slutartid;-)
    Jag gillar sådana skyltar, återvinning av en gammal lastbil är det ju också. Det jag inte tycker om är dessa pratare som står på trottoarer och hindrar framkomligheten för funktionshindrade.

    1. Där håller jag verkligen med dig vad gäller gatupratarna och det är inte alltid bara tillgängligheten för de som behöver utan även vi andra har ibland problem. Slutartiden är viktig om bilderna inte ska bli helt suddiga i den farten. =)

  2. Skyltar är numera överdimensionerade enligt amerikanska inställningen ”störst är bäst” … eller svenska lastbilsmarknaden i trafiken ”störst går först” ;)

    1. Visst är det ”lite” överdimensionerade. Gillar däremot dessa, däremot är jag inte så glad i när de täcker gamla vackra lador, ladugårdar mm med fula reklamskyltar.

Tycker om din kommentar