En receptbok, …

är bra när något nytt ska testas. Nu är det betydligt vanligare att det kallas för manual, handbok, instruktioner och så vidare när det handlar om annat än mat. Där har författaren till denna bok tänkt till – det lockade åtminstone mig till ett köp då jag kände hennes kreativitet genom ordet recept.

238_recept

Kategori | 365 foton | 238 – Recept | 4 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Jag har även lockats av hennes kreativa recept vid tidigare tillfällen hos moderskeppet – duktig tjej.

7 svar på “En receptbok, …”

 1. Skulle du rekomendera denna bok till en yrrol Rantamor ??
  Jag väntar med spänning på den fotobok som jag ska få som vinst från trisstävlingen jag vann, ska bli spännande värre att se om huvudet är med när jag ska börja studera !!!

  Ha en finfin helg, har ni nåtts av vintern där uppe i Västertoppen ???
  Här har vi kallt idag med nordanvind och -12…
  Burrrrr.

  Tjingelingen från Rantamor.

 2. Japp, hon är duktig! Har sett boken på en annan blogg och tyckte också att titeln var fyndig. Även innehållet verkar vara riktigt bra! Kul att du på detta sätt kan koka en riktig smakrik fotosoppa :-)

Tycker om din kommentar