Fusk, …

kan ibland vara en nödlösning eller ett måste om julblomman ska se så där lagom snövintrig ut under en längre period, tack och lov har vi inte så kallt inomhus.

63_fusk

Kategori | 365 foton | 63 – Fusk | 6 av 365 |
Du finner fler deltagare hos 365foton

Därför är jag glad åt detta fusk som är en del av den traditionella julblomma som jag  får av sambo – och den ska absolut inhandlas på julaftonsmorgon  – varje år, även till min svägerska och mor. Tror att den traditionen en gång påbörjades (före min tid) med sambons mor och syster och nu har utökats. Denna julen har det också varit extra viktigt med fusket då vår utemiljö mest varit grön och grå i en salig blandning.

Ps. Jag tog även några foton riktigt nära och där kändes det som att alternativet med riktig snö var att föredra. Vet inte vad det ser ut som genom ett ”mikroskop”

4 svar på “Fusk, …”

  1. Svar: Tack för den förklaringen – överkurs. Å japp, du är yrkesskadad!
    Enplatsisolen hade fortfarande vunnit, då gissningen antalet byggnader var en utslagsfråga i fall två hade gissat på samma totalsumma av tagna bilder. Så enkelt tänkte jag då…;-)

    1. Aha, jag fattade inte tävlingen så och du har ju helt rätt eftersom det är du som har tävlingen och inte jag. =) Inte överkurs men vi tänker bara inte på samma sätt.

  2. Tycker väldigt mycket om traditionen med julblomman. Låt den gå i arv till dina söner också. Den är fin!
    Å vad fusket bestod i har jag inte riktigt förstått, men julig är den blomman. Å jag ser t o m att det inte är en julstjärna eller en orkidé;-)

    PS. Förstår inte frågan i din kommentar. Den är matematiskt orienterad – frågan alltså, å då är jag ”lost”. DS.

Tycker om din kommentar